Pažintys internetu: kaip išsiskirti iš tūkstančių panašių anketų

Daugelis pažinčių svetainių reklamuoja, kad sukurti anketą labai paprasta ir užtrunka vos kelias minutes. Vardas, miestas, amžius, dar keli klausimai ir štai – tu jau tūkstančio anketų jūroje. Deja, dažniausiai visos jos yra labai panašios, tad, jei norite išsiskirti ir pritraukti daugiau dėmesio, turite šiek tiek pasistengti.

Jūsų anketa tikrai išsiskirs iš kitų, jei:

  • Išryškinsite savo asmenybės bruožus. Pamirškite visus “esu draugiška(-as) ir ieškau antrosios pusės“ bei panašius tekstus. Pagalvokite, ar rastumėte žmogų, kuris galėtų apie save pasakyti „esu nedraugiškas ir neieškau antros pusės“? Jei jau užsiregistravote pažinčių svetainėje, akivaizdu, kad ieškote gyvenimo partnerio ar partnerės ir tikriausiai jis/ji turėtų būti žavus(-i), ištikimas(-a), suprantantis(-i), rūpestingas(-a)… Bet juk apie tai svajoja visi. Pagalvokite, kokios būdo savybės iš esmės jus išskiria iš kitų žmonių? Jei reikėtų tris žodžius įrašyti į savo vizitinę kortelę, kokie tai būtų žodžiai?
  • Tekstas atspindės jūsų asmenybę ir požiūrį į gyvenimą. Net jei nesate užkietėjęs plunksnos meistras, verta pagalvoti apie prisistatymą, kuris atskleistų jūsų požiūrį į gyvenimą. Jei nežinote, ką parašyti, visada galite panaudoti žinomų žmonių frazes, kurios atspindi Jūsų pasaulėžiūrą. Tiesa, tik nepamirškite nurodyti frazės autoriaus.
  • Atidžiai rinksitės nuotraukas. Stenkitės viešinti naujausias nuotraukas, nes jos geriausiai jus atspindi šiuo gyvenimo etapu. Taip pat įkelkite nuotraukų, iš kurių būtų aiškiai matyti, kokie Jūsų pomėgiai. Tai bus puiki užuomina, kur galėtų įvykti pirmasis pasimatymas. (Nuotraukos, kurios nepadės Jums susipažinti)
  • Įkelsite įdomių nuorodų. Kiekvienas mes naršome internete ir turime mėgstamus portalus ar blog‘us. Norite pasidalinti jus sužavėjusiu straipsniu, vertingais patarimais ar nepaprasta istorija, galinčia praskaidrinti dieną? Pirmyn – įkelkite jums svarbaus teksto nuorodą į savo anketą! Taip ne tik išsiskirsite iš kitų, bet ir atskleisite šiek tiek daugiau apie savo požiūrį į tam tikrus dalykus.
  • Priversite kitą nusišypsoti – dalinkitės anekdotais arba linksmomis nuotraukomis. Įvairios svetainės, kuriose galite rasti linksmų pasakojimų ar nuotraukų, dabar labai populiarios. Priversti ką nors nusišypsoti yra vienas iš veiksmingiausių būdų sudaryti gerą įspūdį ir puikus pretekstas užmegzti naują pažintį.