Kokia yra vyrų išsvajota moteris?

Šiuolaikinė moteris gali sirgti stadione už mėgstamą komandą, gerti alų ir lankyti bokso treniruotes. Ir tuo pačiu neprarasti savo žavesio. Tačiau moteriškumo riba jau bus peržengta. Ko mumyse nemėgsta vyrai? O kas jiems patinka? Štai 20 atsakymų į šiuos kiekvienai moteriai rūpimus klausimus.

Kūnas: Natūralus grožis

Ji myli save. Ideali moteris nesigėdina savo kūno, gerai žino jo privalumus ir trūkumus. Užuot puolusi į depresiją dėl kiekvieno priaugto kilogramo, ji tiesiog rūpinasi savimi – niekada nešmėžuoja akyse susivėlusi, neplautais plaukais, užtinusiais paakiais. Net tinginiauja ji stilingai – apsirengusi tvarkingais naminiais rūbais, susikurpusi pakenčiamą naminę šukuoseną, žvaliu veidu (juk tonikas ir paakių želė – ne prabanga, ar ne?)

Depiliacija – ne sezoninis malonumas. Tikriausiai esi girdėjusi vyrų pokštą, kad baisiau už plaukuotas moters kojas tegali būti gaurais apžėlusi moters krūtinė. Taip, plaukuotos moters kojos ar pažastys neretai vyrams kelia šiurpą. Todėl nenorinčios prarasti savo moteriško žavesio mažiau rizikuos atsisakydamos natūralistinių įsitikinimų, kad gražu yra viskas, ką davė gamta.

Saikingas makiažas. Netiesa, kad vyrams nepatinka pasidažiusios moterys. Svarbiausia – saikas. Paslaptingai primerktos akys, žvelgiančios iš po tankių blakstienų šydo, gundančiai žvilgančios lūpos vidutinį statistinį vyriškos giminės atstovą traukia stipriau, nei magnetas sąvaržėlę. Tačiau plika akimi pastebimas toninio kremo ar pudros sluoksnis, nuo tušo pertekliaus sulipę blakstienos ir kone varvantis nuo lūpų lūpdažis juos gąsdina tarsi karo spalvomis išsidažęs indėnas.

Moteris turi būti moteriška. Nors kartkartėmis vis iškyla ant bangos moters-vaikėzo stilius, vyrams jis paprastai nebūna prie širdies. Galbūt kaip tik todėl ilgai ir neišsilaiko? Kai kurios moterys drąsiai perima šį įvaizdį, jis tampa net gyvenimo dalimi. Tačiau vyrai šiuo klausimu vieningi: moteris turi būti panaši į moterį, ir taškas. Taigi net ir stilingiausias berniokiškas ežiukas jiems įspūdžio nepadarys, jei jo nesušvelnins kitos moteriškos subtilybės, tarkim, elegantiškas makiažas ar išryškintos moteriškos formos.

Nagai – ne užkanda. Vyrai gali susitaikyti su daugeliu savo mylimos moters keistenybių ir kaprizų. Tačiau vieną įprotį, patį žalingiausią grožiui, jie išskiria – tai nagų kramtymą. Pastarojo jie tiesiog negali pakęsti, niekaip nesiedami to su moteriškumu. Todėl nesvarbu, ar nagai ilgi, ar trumpi, tvarkingas ir dailus manikiūras visada bus palaikytas privalumu.

Rūbai: Svarbiausias akcentas – figūra

Žalia šviesa privalumams! Netiesa, kad vyrų žvilgsniai krypsta tik į supermini. Iš tikrųjų jų akį traukia išryškintos moteriškos formos. Visai nesvarbu, ar pabrėši savo kojas, ar dailius klubus, ar nepriekaištingą krūtinę, ar liekną taliją. Svarbu, kad kryptingai nukreiptum jo žvilgsnį ten, kur reikia. Todėl dar kartą vertėtų įsiklausyti į nuobodžią mados žinovų maldelę: madinga tai, kas tau idealiai tinka. O idealiai tinka tai, kas paryškina tavo privalumus.

Namų puošeiva. Blogiausia, ką vyras gali išvysti parėjęs namo – tai savo moterį su beformėm naminėm drapanom. Dar blogiau, jei tokia žmogysta pasitinka į svečius atėjusį vyrą. Taigi pliusų vyro akyse tikrai prisirinks tos apsukruolės, kurios naminį garderobą rinksis ne mažiau preciziškai, kaip ir rinkdamosi laisvalaikio bei darbo drabužius.

NE maišams ir palapinėms! Vyrai vienareikšmiškai negali pakęsti moters rūbų, pro kuriuos sunku įžvelgti jos kūno linijas, tegul ir ne idealias. Skraistės, tunikos, „princesės“ kirpimo palaidinės ir suknelės, jų nuomone, nė truputėlio nepuošia ir juo labiau negundo. Pirmenybė – klasikinio silueto rūbams, kurie vis dėlto pabrėžtų figūros moteriškumą.

Svarbiausias akcentas – apatiniai. Gundantys nėrinukai ir juostelės – tai tie žavūs moteriški niekučiai, prieš kuriuos negali atsilaikyti nė vienas vyras. Beje, vyrai vienareikšmiškai sutaria, kad seksualiausias moters atributas – stringai.

Valdinga boba – ne žavi būtybė. Nors dalykinis kostiumėlis, kaip pripažįsta vyrai, yra nepaprastai seksualu, jei jis bus per griežtas, jiems tai greičiau asocijuosis ne su moteriškumu, o su valdingumu. Todėl geriausia išeitis – pasitelkti į pagalbą fantaziją ir išsirinkti prie dalykinio stiliaus derančias moteriškas detales – dailius aukštakulnius, romantiškai nuteikiantį šalikėlį ar žavią moterišką rankinę.

Seksas: Iniciatyvumas ir spontaniškumas.

Po antklode slėptis draudžiama! Jei moteris slepiasi po antklode ir pripažįsta tik seksą tamsoje, vyrai tai priskiria ne moteriškam drovumui, o davatkiškumui. Jei jį gąsdintų celiulitas ar per maža krūtinė, jis veikiausiai nebūtų atsidūręs su tavimi lovoje. O jei jau atsidūrė – vadinasi yra drąsus. Taigi slėptis nu jo po antklode tikrai nėra prasmės.

Investicijos į save. Sena kaip pasaulis paslaptis: vyrai myli akimis. Todėl seksuali moteris jiems visų pirma yra ta, kuri atrodo seksualiai. O seksualūs apatiniai – būtinas žavios moters atributas, nesvarbu, kad dažniausiai dingstantis nuo kūno vos plūstelėjus pirmajai aistros bangai.

Laisvę emocijoms! Sunku pasakyti, koks įvaizdis lovoje vyrams atrodo moteriškesnis – ar romantiškos mūzos, ar pasileidusios kekšės. Galbūt tai – skonio reikalas? Tačiau viena nenuginčijamai aišku: jam patiks, jei tu nesivaržysi tiesiog būti savimi!

Ką? Kur? Kada? Spėlioti neverta – verčiau pasiklausti. Švelnus klausimas, kokios glamonės jam patinka labiausiai ar seksuali užuomina, ko tu norėtum, kad jis tau darytų, veikia kur kas geriau, nei begaliniai spėliojimai ir nepataikymai.

Aktyvūs veiksmai. Kažin, kas ir kad sugalvojo nesąmonę, kad vyrai vertina drovias moteris? O gal tokie tipai tiesiog nedalyvauja apklausose? Šiaip ar taip, beveik visi respondentai išsijuosę tvirtina, kad vienas didžiausių moters privalumų miegamajame – tai iniciatyvumas ir aistra!

Elgesys: Subtilu, bet ne saldu

Vulgaru – neatleistina. Kad ir kokie vyrų ir moterų lygybės principai vyrautų, vis dėlto yra sritis, kurią vyrai pasilieka sau. Tai „vyriški pokalbiai“, kai galima į valias keiktis, nepaisyti jokių etiketo normų ir duoti valią savo tamsiajai pusei. Moterims, beje, per mergvakarius taip pat leista elgtis panašiai. Tačiau vyrų akiai geriau to nematyti. Todėl vulgarias pastabas ir keiksmažodžius geriau pasilikti tik kritinėms situacijoms.

Blogio įsikūnijimas atstumia. Agresijos protrūkiai, tegul ir juokais, su moteriškumu vis dėlto nedera. Absoliuti dauguma vyrų nemėgsta valdingų, rėksmingų ir agresyvių moterų.

Rūkai – patrauklumą žudai. Net jei pats vyras traukia cigaretę po cigaretės, tai darančios moterys jam paprastai žavesio nekelia. Jei rūkymas kavinėje prie kavos puodelio ar darbovietės fojė – dar atleistinas (nors ir tai ne visi vyrai šį įprotį toleruotų), tai dūmo traukimas einant gatve – visa krūva minusų tavo sąskaiton.

Požiūris į vaikus. Jam nepatiks, jei vaikai tau visiškai nerūpės. Tačiau jam nepatiks ir tai, kad negali praeiti nė pro vieną ašarojantį pyplį jo nepaglosčiusi ar nenušluosčiusi varvančios nosies. Tai kas gi jam patiks? Ogi „aukso viduriukas“, kai moteris myli vaikus, tačiau nesikrausto dėl jų iš proto.

Tas pats per tą patį. Visi vyrai serga alergija moteriškiems plepalams „apie nieką“. Todėl tikrai išloštum klausimus „kaip aš atrodau“, „ar ši dieta efektyvi“ ir naujausių mados tendencijų aptarimus pataupiusi moteriškiems pasisėdėjimams draugių ratelyje.