9 ženklai, kad mylimojo šeima tavęs nemėgsta

Nerimaujate dėl to, ar patinkate savo mylimojo tėvams? Įtariate, kad jų svetingumas tik apsimestinis, o iš tiesų jūs jiems net labai nepatinkate? Normalu, kad labai jaudinatės bendraudama su mylimojo tėvais – juk norite jiems patikti. Tačiau kad ir kokia beviltiška atrodytų situacija, pasistenkite į viską pažvelgti blaiviai.

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt aprašo 9 požymius, kurie rodo, kad jo tėvai greičiausiai svajoja apie kitokią marčią.

1. Jie pasikviečia jus vakarienės. Puiku! Tačiau jei vakarienės pakviečia ir jo buvusiąją, kurią jie labai vertina, tuomet jie greičiausiai jūsų nemėgta… O jei jie vis dar turi įsirėminę jos ir sūnaus nuotrauką, o jūsų nuotraukų niekur nėra nė kvapo, galite neabejoti – jūs nesate mylimiausia jų viešnia.

2. Jei „netyčia“ jūs nusifotografavote su jo šeima per Kalėdas ar kitą šventę, tėvai įsirėmina šią nuotrauką. Ir vėl pasakysime – puiku! Išskyrus tuos atvejus, kai visose nuotraukose jūsų veidas „netyčia“ pridengtas kokia nors kita maža nuotrauka.

3. Kas nors iš jo namiškių šeimos nuotrauką, kurioje esate ir jūs, paviešina „Facebook‘e“, tačiau „netyčia“ nurodo blogą jūsų vardą. Pavyzdžiui, pavadina jus jo buvusios draugės vardu. Ir taip nutinka nuolat…

4. Jo tėvas su didžiausiu susižavėjimu kiekvieną kartą pasakoja, kaip jo sūnus svajojo tapti kunigu ir koks, jo nuomone, geras kunigas jis būtų buvęs. Dar jis prideda, kad galbūt todėl, kad jo sūnus „yra kunigas iš prigimties“, jam taip nesiseka su moterimis. Ir tai jis sako žiūrėdamas jums tiesiai į akis!

5. Kiekvieną kartą, kai užsimenate, kad nusprendėte siekti aukštojo mokslo diplomo, jo artimieji lepteli ką nors ironiško, pavyzdžiui, „vaje, tik netapk Einšteinu“ arba „atsirado mat didžioji mokslininkė“.

6. Per jo mamos gimtadienį prieš užpūsdama žvakutes ji pasako, kad didžiausias jos noras yra tas, kad sūnus pagaliau sutiktų jam tinkančią nuostabią moterį, su kuria galėtų susituokti. Jūs sėdite šalia ir viską girdite, tačiau jo mama nė nemirkteli tai sakydama, ji elgiasi taip tarsi jūsų iš viso nėra. Per jo gimtadienį jo tėvas daro tą patį – palinki sūnui pagaliau parsivesti namo moterį, kuri neatrodo kaip striptizo šokėja.

7. Kai esate pas juos svečiuose ir per televizorių pradeda rodyti jūsų mėgstamą laidą, jūs imate džiūgauti, kad ją pamatysite, o jo mama ima ir demonstratyviai perjungia kanalą ir dar suburba, kad „tokių nesąmonių šiuose namuose niekas nežiūrės“.

8. Kai Naujuosius sutinkate jo tėvų namuose, lygiai dvyliktą jūsų aistringą bučinį nutraukia atėjusi mama, kuri pastumia jus į šoną ir smarkiai pabučiuodama sūnų pasveikina su naujaisiais. Jus, žinoma, pasveikinti pamiršta. Jei tik turi progą, ji sugadina visas jųdviejų romantiškas akimirkas…

9. Nė vienas jo šeimos narys niekada nepaklausia nei kaip jums sekasi, nei ką šiuo metu veikiate, jie net nežino (arba nenori žinoti) jūsų vardo. Apskritai jie elgiasi taip, tarsi jūsų iš viso nėra.

Comments are closed.