7 patarimai jai, kaip palikti nepakartojamą įspūdį

Daugelis moterų labai jaudinasi prieš pirmąjį pasimatymą. Ką rengtis, ką sakyti, ar jis bus tas – prieš pirmąjį pasimatymą kyla daugybė klausimų. Jei norite jam palikti nepakartojamą įspūdį, turite tinkamai pasiruošti.

Pateikiame 7 patarimus, kaip jam palikti nepakartojamą įspūdį.

1. Tinkamai apsirenkite. Jei norite padaryti gerą įspūdį, nesirenkite per daug iššaukiančiai. Pamirškite per daug atviras palaidines ar sukneles. Žinoma, turėtumėte pasirodyti tokia, kokia esate, todėl nieko blogo, jei užsidėsite seksualią suknelę, jei jums tokios patinka. Tačiau stenkitės neatrodyti kaip laisvo elgesio moteris.

2. Stenkitės atrodyti rami ir rafinuota. Jei nuolat judėsite ir negalėsite pasėdėti ramiai nė penkių minučių, blaškysite jo dėmesį ir jam bus sunkiau išgirsti, ką sakote. Juk jums svarbu bent šiek tiek vienas kitą pažinti artimiau.

3. Venkite ginčų. Žinoma, kad jūs turite savo nuomonę visais gyvenimo klausimais, tačiau ginčai per pirmąjį pasimatymą nieko gero neduos. Pasakykite savo nuomonę, tačiau stenkitės, kad jūsų diskusija netaptų labai karšta. Geriau vienas kitą pažinkite, o tada galėsite diskutuoti iki paryčių.

4. Būkite mandagi. Jis tikrai įvertins, jei padėkosite už kavą ir malonų pokalbį. Nepamirškite visų „ačiū“ ir „prašau“.

5. Venkite vartoti alkoholį. Taurė vyno padės jums atsipalaiduoti, bet stenkitės nepersistengti, jei norite palikti gerą įspūdį. Juk nenorite, kad jis pamanytų, jog jūs – mėgstanti išgerti moteris.

6. Šypsokitės. Ar žinote, kad besišypsančios moterys vyrams atrodo kur kas patrauklesnės! Jei nesišypsosite, jis pamanys, kad jums tiesiog nepatinka.

7. Atsisveikindama padarykite ką nors, ko jis tikrai nepamirš bent jau šį vakarą. Galite apkabinti jį arba pabučiuoti į žandą. Jei tai padarysite, šį vakarą jis galvos apie jus…

Comments are closed.