Vyrų tipai, su kuriais verta susitikinėti

Yra vyrai, kurie gali sužavėti bet kurią moterį, ir tie, su kuriais verta susitikinėti. Pastarieji galbūt mažiau pastebimi ir nemoka taip puikiai atskleisti savo emocijų, tačiau į juos tikrai verta atkreipti dėmesį. Pateikiame 6 vyrų tipus, su kuriais turėtumėte susitikinėti, jei svajojate apie ilgalaikius rimtus santykius.

1. Nevedęs. Tai gali atrodyti akivaizdu, tačiau labai svarbu paminėti, kad su vedusiais vyrais susitikinėti nevalia. Deja, yra daugybė moterų, kurios susitikinėja su vedusiais vyrais ir tyliai viliasi, kad jie kada nors paliks savo šeimas ir ves jas, o kai tai atsitiks, bus joms ištikimi, priešingai nei buvusioms žmonoms. Deja, dažniausiai tokios svajonės taip niekada ir neišsipildo. Be to, nejaugi jūs tikra norite būti ta, kuri išskyrė šeimą?

2. Tikras vyras. Tikras vyras tikrai ne tas, kuris kiekvieną vakarą geria alų, keikiasi ir spjaudosi. Tikras vyras tas, kuris geba prisiimti atsakomybę, rūpinasi šeima ir gerbia savo moterį.

3. Mokinys. Jis siekia žinių ir savo tikslų. Žmogus, kuris kažkuo domisi ir kažko siekia, vertins meilę ir sieks harmoningų ir darnių santykių.

4. Moralinis užtarėjas. Tai tas vyras, kuris jus visada palaiko ir skatina jus tobulėti. Jis padeda jums atsiskleisti ir skatina siekti savo tikslų. Jis sako jums komplimentus ir taip skatina pasitikėjimą savimi.

5. Pagalbininkas. Jis niekada neatsisako jums padėti, jei jo paprašote. Priešingai, jis imasi iniciatyvos, jei namuose reikia ką nors sutaisyti. Jūs tik užsiminėte, kad pas jus namuose varva čiaupas, o jis jau stovi prie jūsų durų su visais reikalingais įrankiais.

6. Mąstytojas. Jis nepasiduoda emocijoms, o viską gerai apgalvoja. Jis saikingai taupus, nes žino, kad sutaupyti pinigai pravers šeimai, kai jis ją sukurs.