Vyro namai – vyro atspindys

Vyras, kuris jums labai patinka, klausia kur važiuoti — pas jį, ar pas jus? Pavaizduokite, kad neįtariate apie galimą jo manipuliaciją ir pasirinkite pirmąjį variantą. Išgirdęs jūsų: “žinoma, kad taip”, jis nusimins, susinervins ir, galimas variantas, ims keisti maršrutą. Geriausiu atveju — pas jį namie betvarkė, o blogiausiu — jo žmona. Aptarkime malonesnį variantą — jus pirmą kartą peržengiate jo namų slenkstį. Dairotės į šalis ir apžvelgiate aplinką, kurioje atsidūrėte.

Interjeras

Panašu, kad jus patekote į madų žurnalo puslapį? Viskas taip prabangu, apgalvota ir, atrodo, kad tai penkių žvaigždučių viešbučio numeris. Jei atrodo, kad idealiai apstatytame bute niekas negyvena, jame nėra šeimininko asmenybės antspaudų, būkite pasiruošusi, kad tokie pat “bejausmiai” bus ir santykiai.Tokių namų valdytojas paskambins jums tik tuo atveju, jei nuobodžiaus, o į jūsų jausmus, emocijas ir norus, greičiausiai, nusispjaus.

Jis neblogai uždirba, bet jo butas primena studentų bendrabučio kambarį? Jums atiteko Piteris Penas, kuris savo viduje visiškai nenori būti suaugusiu. Gerai tai ar blogai, priklauso išskirtinai nuo Jūsų pasaulėžiūros bei asmenybės. Moteris, kurios motinystės instinktas stipriai išreikštas ir nuolat nori kuo nors rūpintis, bus tinkama pora vyrui, kuris visą gyvenimą bus kūdikiu.

Patogus, be ypatingų dizainerio patarimų butas, paprastai, priklauso vyrui, kuris lengvai ir su malonumu įsileidžia į savo gyvenimą ir butą naujus žmones.

Foteliai, kėdės, TV

Idealaus vyro baldai, skirti sėdėjimui išdėstyti ne per daug arti ir ne per daug toli viena nuo kitos. Atkreipkite dėmesį kokią vietą užima televizorius arba kompiuteris. Jei jie “cariškai” išsidėstę viduryje kambario, kavalierius pirmumą teiks bendravimui su ta dėže. O jei šis agregatas nustumtas į šalį? Greičiausiai jam ypač rūpi bendravimas su žmogumi. Realiu.

Tvarka ar jos stygius?

Ideali švara (ypač su riksmu: “palauk palauk, šiuo skudurėliu negalima šluostyti stalo, aš juo puodukus plaunu”), turėtų būti įspėjamasis ženklas. Po juo slypi priešiškumas, uždarumas ir nepasitikėjimas. Beje, pasitaiko ir tokia tendencija, jog vyrukas, kuris nepasižymi ypatingu tvarkingumu, įsivaizduoja, jog jo mergina vykdys ir valytojos funkcijas, kaip antraeiles pareigas. Tiesiog pasistenkite rasti aukso viduriuką — namai neturi būti nulieti iš aukso, taip pat jie neturi priminti tvarto.

Oras ir erdvė

Jei baldų mažai, matosi, kad jie tinkamai parinkti, jums pasisekė. Toks vyras, greičiausiai, ir santykiuose ieškos kažko ypatingo, nesutikdamas su “bet kaip”, kad tik turėtų švarius, išlygintus marškinius ir barščių puodą šaldytuve.

Jis niekada sau neleis jūsų kontroliuoti bei saugoti kiekvieną jūsų žingsnį, jis pripažins jūsų teisę į erdvę bei judėjimo laisvę. Atvirkščiai, per didelis baldų kiekis, dėl kurių butas pavirsta sandėliu, o praėjimas iš virtuvės į kambarį — juosta, kliūčių juosta, dažnai byloja apie tai, kad jo šeimininkas mažų mažiausiai nesugeba priimti rimtų sprendimų, nekalbant apie lemiamus, ir, dažnai, gyvena taip, kaip gyvenasi, plaukiant pasroviui.

Vonios kambarys

Flakonėlių bei buteliukų kiekis lentynėlėse jus paveikė iki sielos gelmių? Toks vyras pasižymi tuo, jog jei ir kišenėse švilpauja vėjai, jis vistiek ras pinigų nusipirkti norimus kvepalus arba losjoną po skutimosi, net ir tuo atveju, jog gali nelikti pinigėlių maistui. Jis gali pasirodyti šaltas (ne lovoje, tačiau bendravime) kaip kad tolima užgesusi žvaigždė ir tokiu pat mįslingu (panašūs žmonės nemėgsta, kai kas nors kiša savo nosį į jo švelnią, egoistišką sielą).

Knygos, laikraščiai, žurnalai bei nešiojamas kompiuteris — visa tai laikoma vonios kambaryje ir susidaro įspūdis, kad vyras čia ir gyvena? Jis gali pasirodyti ištikimu ir patikimu draugu, tačiau, jei jus panorėsite įtikinti jį būtinomis gyvenimo permainomis, jums bus labai nelengva, mat šis vyras nepakenčia viso, kas nauja, o geriausia naujiena — naujienų nebuvimas. Patalpa atrodo tuščia, joje nėra nieko per daug?

Šios vonios savininkas gyvenimo esme laiko funkcionalumą, jis pakankamai valyvas ir moka siekti užsibrėžtų tikslų, vienok, neverta tikėtis iš jo romantiškų kvailysčių bei siurprizų — visa tai jam — niekis. Gėlių puokštės — tai pinigai, išmesti vėjui, o vakarienė kavinėje — pinigų leidimas veltui, todėl, kad namuose visa tai daug pigiau.

Naminiai gyvūnėliai

Vyriškis augina šunį

Šuo jam gali būti vyriškos lyties draugu, paprastai, šiame vaidmenyje būna medžiokliniai šunys, su kuriais galima išvykti į gamtą. Mažas šunelis, žinoma, taip pat sulaukia meilės. Būkite truputį atsargesnės, tokio šuns šeimininkas gali pasirodyti įkyriu tipu ir, tiesiog, prismaugti jus savo meile. Brangus “madingas” šunelis, su “šunišku išauklėjimu” gali įspėti apie tai, jog žmonai, greičiausiai, bus keliami panašūs reikalavimai — pavyzdžiui, turėti modelio duomenis ir gimdyti vaikučius — vunderkindus, kuriais taip pat galima bus girtis.

Jis savo šunėką rado gatvėje? Matyt, po riteriškais pasiekimais paslėpta ne tik gera širdis, bet ir labai sudėtingas charakteris. Jums prireiks daug laiko ir kantrybės, kad pasiekti jo tikrus jausmus bei išgyvenimus.

Vyriškis augina katę

Išlepintos katės šeimininkas, kuriai, praktiškai, viskas galima, greičiausiai, turi polinkį į mazochizmą. Jeigu katė yra ypač išpuoselėta, būkite pasiruošusi tam, kad jos šeimininkas įvertins jūsų būvimą šalia bei asmenines savybes, bet nejaus jūsų dėmesio būtinumo nuolat. Jeigu jus pasakysite, kad galite užmigti tik savo lovoje, jis jus supras.

Vyriškis turi žuvytes

“Žuvų veisėjai — mėgėjai” — puikūs organizatoriai, gebantys rūpintis ne tik žuvytėmis, bet ir vaikais. Jiems jie parūpins visas sąlygas augimui ir taisyklingam vystimuisi. Tokiam tėčiui galima bus patikėti kūdikį. Stebint vienišą auksinę žuvelę, liūdnai plaukiojančią akvariume, verta susimąstyti, greičiausiai, ji priklauso vyrui “perėjūnui”, skurdžios sielos žmogui, kuris nenori apsunkinti savęs artimais santykiais.

Kad ir kokie būtų jūsų išrinktojo namai, kad ir kokius gyvūnėlius jis prižiūrėtų, svarbiausia, jog namuose justumėte jaukumą, šilumą bei būtumėte laukiama.

Straipsnis parašytas remiantis užsienio spauda.

Gerda Zemenskaitė