Vyro kūno paslaptys

Kiekvienas gyvenimo žingsnis, išgyvenimas ar negalavimas yra „užrašytas“ vyro kūne. Dėka to, galime sužinoti visą norimą tiesą apie sekso partnerį, bendradarbį ar naują pažįstamą. Tereikia pažvelgti ir patyrinėti jo kūną. Netikite? Patikrinkite! Pateikiame 9 vyro kūno paslaptis.

Pasirodo, raumeningo kūno savininkas yra pilnas šilumos ir noro būti mylimam. Vyrai, turintys ilgas kojas, yra jausmingi Don Žuanai, kurie dievina flirtą. Tuo tarpu trumpakojai – yra agresyvūs mergišiai, turintys polinkį į smurtą!

Na, bet apie viską iš eilės… Štai 9 paslaptys užrašytos vyro kūne.

Ūgis

Kuo aukštesnis, tuo labiau pasitiki savimi ir greičiau kyla karjeros laiptais. Panašu, kad kiekvieną papildomą centimetrą galima prilyginti aukštesnei pensijai. Vis dėlto yra ir minusų: toks gigantas linkęs pervertinti save.

Tuo tarpu žemesni vyrai, nors ir nepatiria didelių pasiekimų darbe, nors kiekviena gyvenimo pergalė jiems kainuoja daug daugiau pastangų, yra charizmatiški bei turintys nuostabų humoro jausmą.

Pilvas

Plokščiapilviai vyrai atrodo puikiai, tačiau turi daug trūkumų. Visų pirmą, jie mėgsta būti dėmesio centre, nori jaustis patys mylimiausi ir gerbiamiausi. Antrą, tokie vyrai nepasižymi dideliu intelektu. Trečią, jie yra labai išrankūs maistui.

Penis

Neprivalai vertinti dydžio ar storio – privalai atkreipti dėmesį į tai, kaip vyras… hmm, laiko jį kelnaitėse. Jeigu paprastai nešioja „jį“ dešinėje pusėje – yra individualybė. Iškart turime pabrėžti, kad vos 18 proc. vyrų pasižymi šiuo nuostabiu bruožu. Penio paguldymas kairiau atskleidžia vyro tingulį ir menką neįgalumą patenkinti moterį.

Pėdos

Užmesk akį į jo batų dydį ir… jau žinai viską apie jo ištikimybės laipsnį! Vyrai, kurių pėdos mažos, turi polinkį eiti į kairę, jie yra nepastovūs. O jei didysis pirštas žiūri į viršų, turi reikalų su daug kalbančiu, bet mažai darančiu. Didelių pėdų savininkas yra ištikimas ir atsidavęs – gali juo pasitikėti.

Kakta

Gilios raukšlės kertančios vyro kaktą išduoda jo praeities rūpesčius, su kuriais jis kovojo. Šis vyrukas su griausminga praeitimi, jis turi polinkį į stresą. Taigi, jei esi ramaus būdo, geriau tokių vyrų vengti.

Akys

40 proc. moterų dievina mėlynakius vyrus, laiko juos seksualiais. Taip yra todėl, kad sutikti vyrą mėlynakį tikra retenybė! Tačiau, jei atvirai, akių spalva neturi didelės reikšmės – bet idealiausia būtų draugauti su vyru, kurio akių spalva tokia pati kaip tavo!

Smakras

Išraiškingas, tvirtų linijų vyriškas smakras išduoda didelę seksualinę potenciją. Jei draugausite su išraiškingo smakro savininkų, turėsite gerą bet nepastovų meilužį. Tuo tarpu įdubęs, neišraiškingas smakras priklauso vyrams, vertinantiems šeimą, žmonos šilumą bei vaikų klegesį.

Adomo obuolys

Adomo obuolys yra vyriškos stiprybės simbolis. Kuo didesnis, tuo geresnės vyro galimybės lovoje. Apie gerą potenciją taipogi byloja žemas, gilus balsas – tokių vyrų pojūčiai yra ypatingai užaštrinti. Jie sugeba pasirūpinti ne tik savo, bet ir partnerės norais!

Delnai

Vyrai su storais delnais ir ilgais pirštais turi daug testosteronų. Jie yra vyriški: dievina sportą ir nori dominuoti santykiuose. Plaukuoti delnai ar pirštai atskleidžia žemą vyro intelektą.

Comments are closed.