Vyriškas vyras

Kiekviena mergina nori, kad jos vyras būtų vyriškas. Bet ką reiškia vyriškas vyras? Atsakymas paprastas: vyriškumas – tai tam tikrų stereotipinių vyro savybių derinys plius kelios specifinės, kurios individualiai svarbios skirtingoms merginoms.

Bet kaip nėra dviejų vienodų vyrų ar moterų, taip ir nėra universalaus vyriškumo suvokimo. Jei mergina tau sako „Būk vyriškas”, tai dar nereiškia, kad jūs abu tai suvokiat vienodai. Gal tau vyriškumas susijęs su kačialka, tad tu eini ir kilnoji štangą, o štai mergina tenori, kad ją stipriai apkabintum.

Kabliukas tame, kad negali imti paklausti panos: „Klausyk, koks tau yra vyriškas vyras? Aš pasistengsiu tokiu būti”.

Bet gerumas tame, kad net ir būdamas paskutinis liurbis – kažkokiai panai atrodysi pats vyriškiausias vaikinas pasaulyje. Kita vertus, jei nori kilstelt kartelę aukštyn, šekis keletą jaukų, kuriuos panos tiesiog dievina.

Akivaizdūs vyriškumo įrodymai

Tanki barzda. Įsivaizduok Colin Farrell, Rimą Valeikį. Tvirtas žandikaulis. Ne koks ten besmakris. Raumenys. Raumeningas vyras negali būti skystas, juk taip? Žemas balsas. Užtikrintas, ramus tonas varo moteris iš proto. Na, bet ne per daug žemas, juk tu vyras. Tvirtos, gyslotos rankos. Apskritai panoms vyro rankos yra viena iš seksualiausių kūno vietų. Kostiumas. Šis drabužis bet kuriam vaikinui prideda keletą kietumo balų, o jei kostiumas dar ir puikiai pritaikytas.. Dirba pavojingą (rimtai pavojingą) darbą. Kariai, ugniagesiai, įvairaus plauko gelbėtojai, antiteroristinių organizacijų pareigūnai.

Subtilūs vyriškumo įrodymai

Savigarba. Lengva, užtikrinta eisena. Žino, ko nori – nedvejoja tarp dviejų panų – ima abi. Nusprendžia ir logiškai pagrindžia savo sprendimą. Suvaldo moterį, kai jai užeina.. Imasi iniciatyvos, prisiima riziką. Sausas lipa iš balos. Uždirba pinigus. Neatsiprašinėja, kai nėra kaltas.

Vyriškumo paneigimai

Guli lovoje visą dieną (išimtis – rimta trauma).

Verkšlena. Nuolat. Naudoja jėgą prieš moterį. Nešioja pėdkelnes (jokių pasiteisinimų, kad patogu ar kad šilta). Dėl visų pasaulio negandų kaltina Kubilių. Ir šiaip visur aplinkui jam kuo nors kalti ir neįtinkantys.

Merginos, pasidalinkit mintimis komentaruose, kokį vyrišką vyrą norėtumėte matyti savo miegamajame. Taip pat pasakykit apie tai savo draugėms, tegul jos ateina ir pakomentuoja taip pat.

Comments are closed.