Vyrai, būkite vyriški!

Išlikite vyru visose situacijose ir neleiskite savo brangiajai valytis kojų į Jus. Pagarba yra visų santykių pagrindas. Abu turite tai suprasti ir laikytis šios taisyklės.

1. Valdykite emocijas

Pastaruoju metu visur kalbama apie vyriškos lyties tapimą silpnąja lytimi. Ar tikrai vyrai per daug pasiduoda emocijoms? Kaip mąstytų priešistorinis vyras, kuris pasižymėjo vyriškumu, plaukuotumu ir drąsa? Ar jis laikytu tikru vyru šiuolaikinį išsipusčiusį, sentimentalų jautruolį?

Supraskite teisingai, moterys teigimai vertina evoliuciją ir pažangą higienos srityje, tačiau nepaisant to, reikėtų išlaikyti ir vyriškus bruožus – supratingumą, drąsą ir loginį mąstymą… Taip pat nepakenktų truputėlis jautrumo ir gebėjimas jį deramai išreikšti. Labai svarbu yra išlaikyti pusiausvyrą tarp mokėjimo valdyti jausmus ir visiško šaltumo.

2. Būkite ryžtingas

Parodykite iniciatyvą planuodami pasimatymus, keliones, vakarėlius ir panašiai. Aktyviai dalyvaukite pokalbiuose su savo mylimąja ir niekada neleiskite jai už Jus nuspręsti.

Tik taip moteris supras, kad turi lygiavertį partnerį, be to, moterys mėgsta ryžtingus vyrus. Giliai viduje moteris trokšta, kad vyras imtųsi iniciatyvos ir būtų tikras vyras, o ne sukežėlis. Tačiau nesumaišykite ryžtingumo su įsakinėjimu, nes šitaip nenusipelnysite pagarbos.

Paprasčiausiai ji ims Jūsų nemėgti ar net neapkęsti. Šiuolaikinės moterys yra emancipuotos ir nemėgsta, kad joms aiškintų, ką daryti.

3. Būkite nepriklausomas

Net jei esate jos antroji pusė, neleiskite, kad ji taptų Jūsų pasaulio centru. Visi žinome, kaip baisu yra, kai vienas partneris tampa priklausomu nuo kito partnerio. Tada santykiai pasidaro pernelyg varginantys ir partneris tampa tikru akmeniu po kaklu.

Rekomenduojama turėti bendrų užsiėmimų, bet tai nereiškia, kad privalote gyventi tik vienas dėl kito. Nepamirškite draugų ir šeimos, kartas nuo karto praleiskite vakarą vyriškoje kompanijoje, pažaiskite futbolą ar išgerkite alaus. Šitaip išmoksite įvertinti laiką, kurį praleidžiate su moterimi ir išvengsite nuobodulio bei virimo savo sultyse.

Tikras vyras moka išklausyti, mylėti, parodyti savo jausmus, tačiau giliai viduje lieka pirmykščiu urviniu, nesigėdijančiu savo vyriškumo.

Comments are closed.