Visa tiesa apie flirtą

Flirtas – svarbi pažinties dalis. Kai mes su kuo nors flirtuojame, parodome tam žmogui, kad jis mums patinka. Matydami, ar jums patinkantis asmuo su jumis flirtuoja, galite spręsti apie tai, ar turite šansų su juo užmegzti santykius.

Tačiau ir flirtuojant reikia būti atsargiam, nes flirtas ne visuomet pasiteisina. Flirtas – neatsiejama pirmojo pasimatymo dalis ir dažnai vyksta nesąmoningai. Pavyzdžiui, netikėtai vakarėlyje sutiktas simpatiškas vyrukas ar kavinėje su draugėmis pietaujanti dama gali nepastebėtai pradėti flirtuoti.

Tačiau jei norite flirtuoti sąmoningai, turite žinoti flirto pagrindus. Kūno kalba yra labai svarbi flirto dalis. Akių kontaktas su jums patinkančiu žmogumi turi būti ilgas ir nenutrūkstamas. Tegul niekas pasaulyje šią akimirką jums neegzistuoja.

Žaiskite antakiais, mirktelėkite, žaiskite su savo plaukais. Plati šypsena – būtinas flirto komponentas, o žaidimas lūpomis gali būti net labai seksualus (įsidėję ką nors skanaus į burną, apsilaižykite). Sėdėkite taip, kad kojos nebūtų sukryžiuotos – sukryžiuotos moters kojos vyrui yra ženklas, kad jis jai nepatinka.

Be kūno kalbos, yra ir kitų būdų kaip parodyti, kad kitas žmogus jums patinka. Vienas iš jų – „netyčia“ prie jo prisiliesti tada, kai tai tik įmanoma. Apie jūsų simpatiją išduoda ir rankų judesiai ar kūno svorio perkėlimas nuo vienos kojos ant kitos.

Apie simpatiją išduoda juokas, šnabždėjimas į ausį ar atviras bendravimas apie santykius. Taip pat nepamirškite, kad nepaisant visų šių dalykų turite būti mandagus, negrubus, gebantis skirti daug dėmesio kitam žmogui.

Jei pastebėjote, kad į jūsų flirtą buvo atsakyta ir kitas asmuo taip pat ėmė su jumis flirtuoti, tuomet metas galvoti apie pirmąjį pasimatymą. Jei pastebėjote, kad kitas žmogus su jumis flirtuoja, galite būti tikri, kad jis nori artimiau su jumis susipažinti.