Virginijus (37) ir Živilė (35)

Darnios poros svetainę radau visiškai atsitiktinai – eilinį kartą klaidžiodamas po internetą. Žinoma, pasidarė smalsu. Atsiverčiau, perskaičiau informaciją tituliniame lape. Supratau, kad čia viskas kur kas rimčiau negu kituose pažinčių puslapiuose. Vis dėlto beveik jokių vilčių į šią svetainę nedėjau. Tačiau nusprendžiau pabandyti: užsiregistravau ir nuoširdžiai užpildžiau visus testus. Deja, su manimi suderinamų narių tąkart rasta nebuvo.

Po kiek laiko vėl užklydau į šią svetainę ir prisijungęs pamačiau, jog man pasiūlyta keletas merginų anketų. Nuspendžiau vienai iš jų parašyti. Atsakymą gavau, bet nieko konkretaus.

Po to kurį laiką Darnioje poroje nesilankiau. Gal praėjus trims mėnesiams nuo registracijos į savo elektroninį paštą gavau žinutę nuo merginos, kuri norėtų susipažinti. Atsakiau tuo pačiu. Dar po vieno laiško nutarėme susitikti. Eidamas i pasimatymą nieko per daug nesitikėjau. Susitikome kavinėje, gana nuoširdžiai pasikalbėjome ir supratome, jog norėtume dar kartą susitikti. Pradėjome susitikinėti. Abu jautėmės taip pat: mums būnant drauge yra gera, paprasta ir labai ramu. Kaip niekada anksčiau su niekuo nebuvo buvę. Pamatėme, jog abu siekiame tų pačių tikslų, mus sieja panašūs norai ir svajonės. O juk mudu taip ilgai ieškojome to vienintelio žmogaus, su kuriuo būtų galima viso to siekti.

Esame laimingi sutikę vienas kitą. Šią vasarą įvyks mūsų vestuvės. Manome, kad mums susitikti padėjo likimas ir “Darni pora”. Abiems už tai labai dėkingi.

Virginijus