Vienišas Valentinas

Šv. Valentino dieną visi draugai išsiskirstę ir vakarą leidžia romantiškai? O Jūs vėl vieniši? Neseniai išgyvenote išsiskyrimo jausmą? Nesisielokite, gyvenimas tęsiasi ir Jūs privalote pilnu greičiu į jį įsisukti!

Tad šiandien, kaip ir kiekvieną dieną, pamėginkite iš gyvenimo pasisemti kuo daugiau teigiamų ir tik teigiamų emocijų!

Išmokite medituoti. Išjunkite telefoną, palikite kompiuterį kitame kambaryje, įsijunkite ramią muziką ir panirkite į savas mintis bei apmąstymus, apmąstykite gyvenimo tikslus bei siekius. Juk Jūs nenori gyvenime likti pilki ir niekeno nepastebėti?!

Nueikite į biblioteką. Ar girdėjote statistiką, kuri rėkte rėkia, jog viena populiariausių vietų naujoms pažintims yra biblioteka? Niekur neskubėkite, perskaitykite knygų anotacijas, išsirinkite tinkamiausią ir tą, apie kurią seniai svajojote. Juk taip gera skaityti gerą knygą, tiesa?

Įsigykite naują kompaktinį diską. Jums patinka Madonna? O gal mėgstate rytietišką muziką? Būtent šiandien galite sau leisti įsigyti mėgstamos muzikos kompaktinę plokštelę!

Per mažai idėjų? Dovanojam dar!

Apsipirkimas! Pamirškite krizę, pamirškite didelius mokesčius ir leisite sau pasilepinti! Nueikite į prašmatnią batų parduotuvę ir išsimatuokite pačius gražiausius! Jei nepirksite, tai bent jau patirsite malonumą žvelgdami į savo atvaizdą veidrodyje. Vyrukai gali įsigyti prabangų rašiklį, telefoną, naujas padangas ar kitą vyrišką žaisliuką.

Šokite! Įsikabink geriausiai draugei ar draugui į parankę ir išeikite į miestą pasišokti bei atsipalaiduoti.

Su geriausiais draugais ar  draugėmis surenkite vakarėlį, kurio metu turėsite persirengti! Karnavale galite atstovauti vienokioms ar kitokioms šalims. Dar viena idėja vakarėliui: „Angelai ir demonai“.O galbūt tiesiog surenkite vienišų sielų pasisėdėjimą prie puodelio kavos?..

Nueikite į teatrą. Pasipuoškite ir išdidžiai, pakėlę galvą nueikite į gero spektaklio premjerą.

Ir jei Jūs neturite antrosios pusės, tai dar nereiškia, kad turite tūnoti vieni namuose ir atsiriboti nuo spalvingo ir labai įdomaus gyvenimo!

Gerda Zemenskaitė