TOP 10 melų internetinėse pažinčių svetainėse

Internetinė apklausa atskleidė, kad pažinčių svetainių lankytojos moterys dažniausia meluoja apie savo išvaizdą, o lankytojai vyrai – apie darbą.

Nustatyta, kad didžioji dalis jaunu moterų sakosi, kad yra lieknesnės nei yra iš tiesų. Viena iš penkiu moterų pripažino, kad svetainėje talpina senas nuotraukas, kad atrodytų jaunesnės. Šis įprotis iš principo yra kenksmingas, nes susitarus dėl pasimatymo, vyras laukia jaunos ir lieknos merginos, o vietoj jos sulaukia, kas atrodytų, jos vyresnė, stamboka sesuo. Tai iškart sunaikina pasitikėjimą, o tuo pačiu ir patį pasimatymą.

Vyrai šiuo klausimu nei kiek ne geresni, jie taip pat linkę peluoti apie savo išvaizdą. Dažniausiai meluoja, kad yra aukštesni, taip pat kaip moterys meluoja ir apie savo amžių ir svorį.

Kalbant apie kitus melus, vyrai yra netgi blogesni nei moterys. 40 % pripažino meluojantys apie savo darbus, 33 % moterų melavo apie tą patį.

Pažinčių svetainių lankytojai taip pat yra optimistai. Nors didžioji dalis bendrai vertindami mano, kad kiti lankytojai irgi meluoja, vertindami individualias anketas, jie linkę tikėti, kad jose parašyta tiesa.

Vertinant pagal amžių, vyresni žmonės meluoja rečiau. Pagaliau suagę žmonės tikisi, kad bus priimami tokie, kokie yra. Meluodami savo anketose žmonės tikisi sulaukti didesnio pripažinimo taip apgaudinėdami save ir darydami neigiamą įtaką galimiems santykiams realybėje.

Atskleisime 10 dažniausiai pasitaikančių melų:

Vyrai meluoja apie:

1. Darbą; 2. Ūgį; 3. Svorį; 4. Fizinę formą; 5. Pinigus; 6. Aukštesnes pareigas; 7. Įdomią profesiją; 8. Pažįstamas įžymybes; 9. Asmeninio asistento turėjimą; 10. Darbą pramogų pasaulyje.

Moterys meluoja apie:

1. Svorį; 2. Amžių; 3. Fizinę formą; 4. Ūgį; 5. Pinigus; 6. Krūtinės dydį; 7. Žavingą profesiją; 8. Pažįstamas įžymybes; 9. Asmeninio asistento turėjimą; 10. Darbą pramogų pasaulyje.