Tomas (37) ir Milda (32)

Mano sėkmės istorija. Mūsų sėkmės istorija. Šie žodžiai skamba taip prašmatniai. Ir širdy gera nuo tokio jausmo. Tačiau, kai pagalvoju, viskas juk vyko paprastai. Ir istorija gimė be jokių didelių dramų ar programų. Net gal banalokai, nes kitokios pradžios negu „Vieną vakarą neturėjau ką veikti, ir…“, tiesą sakant, ir negalėčiau parašyti.

Iš tiesų taip ilgai nebeturėjau artimo žmogaus, kad jo poreikis natūraliai nusistūmė kažkur į tolumą. Nėra ir nereikia. Gyvenau sau, dirbau kasdienius darbus, leidau laisvalaikį kaip įprasta. O meilė? Ją atidėjau ateičiai.

Tačiau VIENĄ VAKARĄ tikrai labai nuobodžiavau. Buvo pati vasaros pabaiga. Ant nosies ruduo su savo niūrumu. Tad nuotaika nebuvo pakili. Nusprendžiau prasiblaškyti ir susikūriau anketą DarniPora.lt sistemoje. Labai nustebau ir truputį nusivyliau, kad čia galima matyti tik specialiai tau atrinktus narius. Tačiau juk nieko rimto nei laukiau, nei tikėjausi, tad priėmiau žaidimo taisykles. Prisiregistravusi iškart išsiunčiau keletą klausimų. Tikrai tikėjausi, kad sulauksiu atsakymų, tačiau nemaniau, kad taip greit: dar teberinkau klausimus iš sąrašo vienam nariui, kai jau gavau atsakymus nuo kito. Man pasisekė, nes Tomas (toks jo vardas) lygiai tuo pat metu kaip aš buvo prisijungęs prie svetainės.

Pradėjome klausimų – atsakymų žaidimą. Į jį pasinėrusi nepajutau, kaip už lango sutemo. O mes vis dar susirašinėjome. Ir kalbos buvo kaip vandens. Man net kilo įtarimas, ar tik Tomas nekopijuoja kokių laiškų iš interneto, kad jie gaunasi tokie išsamūs ir smagūs. Nusprendėme susitikti.

Kai susitikome, supratau, kad Tomas man patinka ne tik kaip susirašinėjimo partneris. Jis atėjo į pasimatymą visas kvepiantis, susitvarkęs ir žiūrėjo į mane savo gražiom gražiom akim. Manau, tą akimirką ir krito man į akį. Na o per antrą pasimatymą – ir į širdį.

Kartu praleidome visą rudenį, o prasidėjus žiemai nusprendėme, kad gal jau laikas visiems (o ir sau patiems) prisipažinti, kad esame pora. Taigi prisipažįstame ir Jums.

Tokia štai istorija. Abu dėkojame „Darniai Porai“ ir linkime jai padėti dar daugeliui žmogui atrasti savo antrąją pusę.