Tabu pokalbiuose su moterimis!

„Net jeigu būni šimtu procentų įsitikinęs, kad žinai, ką reikia sakyti moteriai ir apie ką su ja kalbėsi, pagalvok dar kartą…“

Atrodytų, kad tema gan paprasta, tačiau taip atrodo tik iš pirmo žvilgsnio. Net šiek tiek giliau pakrapščius galima pastebėti, kaip giliai auga šio medžio šaknys. Kai kurie net neįtaria, koks tai rimtas mokslas – bendravimas, ypač su priešingos lyties žmonėmis. Bendrų interesų kaip ir mažoka, suprasti vieniems kitus sudėtingoka – žodžiu, panašu, kad visiškas “abzacas”. Prisimenat posakį: tik kvailiai mokosi iš savo klaidų, protingi – iš kitų, tad mokykis, studente, net jeigu jau esi profesorius. Esmė tame, kad seksas surištas su amžiumi tik fiziškai ir tai santykinai.

Taigi, iškart po pažinties prasideda glaudus bendravimas. Kad jis netaptu nuobodus nei vienai pusei būtina būti pasiruošusiam bet kuriems žodinio kontakto tipams: nuo šiomis dienomis madingų smaikštašikniškų (patiko man tas žodis) pasišnekučiavimų apie madą iki paties rafinuočiausio dialogo aukštuomenėje. Manai, kad šito neprireiks – klysti, nes tavo draugas kelnėse neieško bendraamžių ir nesigaudo statusuose, ranguose ir pareigose, dėl to tu nė velnio nežinai, kur jis gali Tave nuvesti. Tau reikėtų pasikaustyti mono arba dialoguose ir tuomet tu tapsi bet kurios kompanijos siela, o ypač moterų tarpe. Na, jeigu ir ne siela, tai, atleiskite, kai kuo kitu tikrai tapsi, kas net yra maloniau tam tikroms aplinkybėms susiklosčius. Skamba viskas saldžiai, bet gal pradėkime nuo pokalbių, kurie užsimezga su tos pačios populiacijos atstovėmis, rūšių. Kiek gi tų rūšių? Emm… Tuoj pagalvosiu. Jų yra še-šio-li-ka. Juokauju! Iš tiesų jų net nesuskaičiuosi, bet iki kai kurių dalykų Tau teks nusikasti pačiam.

Ko moterys nemėgsta pokalbiuose? Atleiskite visi už mano leksikoną, tačiau kitaip negaliu apibūdinti kai kurių vyrų poelgių.

„Deminutyvizmas“ arba „malonybybingumas“

Galų gale, ji juk ne tam subrendo, kad pirmas pasitaikęs vyras primintų jai jos nepilnavertiškumą savo tėviškomis kalbomis. Be to dauguma damų gan blogai reaguoja į tokias įslaptintas užuominas apie patirties neturėjimą.

Nežiūrėkime į viską kategoriškai, nes kažkiek „tėviškumo“ yra normalu, kadangi labai daug moteriškos lyties atstovių vaikystėje stokoja tėviško švelnumo. Taip pat niekam nėra paslaptis, kad merginas traukia vyrai, panašūs į jos tėvus. Fakto nenuginčysi.

Bailumas

Jeigu pokalbio metu (aš net nekalbu apie poelgius) parodysi, kad bijai, bailumas ne tik užstos tavo šlovės aureolę, bet ir išjungs ją, kaip aną lemputę, kuria jaunystėje išsukdavai laiptinėje, kad smalsios akys nematytų kaip tu bandai pabučiuoti patinkančią merginą.

Moterys smerkia baikščius vyrus, dėl to, kad bailumą laiko savo prerogatyva.

Užsispyrimas

Tikėtina, kad „pirmieji santykių kilometrai“ ir bus sklandūs, nes šiais laikais madinga turėti vyrą, su kuriuo galima kiaurai sienas praeiti, bet jeigu tu ir toliau bukai užsispirsi, greitai visi tavo “kieti” žodeliai konkrečiai už…, khem, nusibos tavo moteriai ir tu sulauksi gero, prisirpusio ir netgi pernokusio “ATE”. Jaunystėje, be abejo, visas šitas (net nžn kaip pavadinti) užsispyrimas kotiruojamas, bet juk Tu nesiruoši visada toks būti. Kažkada reikės subręsti. Juk ne visą gyvenimą “mažametes” medžiosi – reikia kažkada ir į kokybę persijungti.

Pagyrūniškumas ir puikybė

Pasakoti apie mylimą save patinka visiems, bet bendraujant su merginom ir moterimis šia tema geriau tik flirtuoti.

Juk kartais galima taip apsimeluoti, kad net pačiam sau šlykštus tampi, o ką jau kalbėti apie aplinkinius. Ypač venk seksualinių temų, pavyzdžiui, 5 kartai per naktį arba 1 x 300 minučių ir t.t., nes tai galima labai lengvai patikrinti, o po to jau bus šaukštai po pietų. Jeigu turi kozirių, geriau šiek tiek nuleisk kartelę, nes kiekvieną kartą įrodinėti tai, ko kartais net nesinori, labai vargina.

Įžūlumas

Be abejo, yra dailiosios lyties atstovių, kurioms patinka, kaip tu troleibuse siunti kuo toliau močiutę kontrolierę arba kine senuką išvadini kaip nors, taksistui pasakai, kur jam eit/važiuot, bet tokių moterų yra tik vienetai. Realybėje moterims patinka tikrasis vyrų kietumas, o ne jo įžūlumas ir nepagarba aplinkiniams, tad išmoki elgtis vyriškai.

Išmok elgtis taip, kaip turi elgtis tikras vyras, o ne taip, kaip Tu manai, kad turi elgtis vyras.

Sapalionės apie meilę

Daug moterų jau seniai sušiuolaikiškėjo iki pat nežinau kur, tad labai greitai išfiltruoja kalbas apie „meilę iki grabo lentos“ ir t.t. Neverta nusiminti, gerbiami romantikai, nes vis dar yra moterų, šventai tikinčių šia tema, tad nereikia griauti jų pasaulio savo dirbtiniu praktiškumu.

Geriau, kaip sakoma, patylėti „į dvi skylutes“ – pakvėpuot per nosį, kitaip sakant… O kai/jei santykiai išties susiformuos į kažką daugiau nei „trakšt brakšt“, tikrai neperlūši pusiau pasakydamas jai apie savo jausmus būtent tais žodžiais, kuriuos JI nori išgirsti.

Keiksmažodžiai

Pastebėjot, vyrai, kaip keikiasi merginos? Žinokit, man net ausys susigėsta, kai nugirstu… Na, bet jas, moteris „nesusipratusias“, dar galima kažkaip suprasti. Jos juk visas madingiausias tendencijas sugeria it kempinės ir iškelia ant pjedestalo. Paimkime kad ir rūkymą arba tą patį slengą, bet patinui (aš apie tikrą patiną o ne apie tuos butaforinius) tokios kalbos tikrai netinka. Keiksmažodžiai – tai menas ir neteisingas jo panaudojimas tam tikroje aplinkoje gali sukelti ganėtinai liūdnų pasekmių, galinčių sukelti ne tik priverstinį dantų šalinimą rankomis be specialių įrankių bet ir viso vyro kūno mėlynavimą dėl daugkartinio sąlyčio su svetimomis kojomis. Mada yra mada ir greitai ji tau atsibos, be to merginos aplinka, tėvai, bendradarbiai gali būti labai gerai nutolę nuo viso šito, o tau juk teks su jais bendrauti.

Atviras melas

Be abejo, papasakoti jai, kad ji – tai pati ryškiausia moteris pasaulyje – tai nebaustinas melas vardan gėrio ir savo nervų saugumo. Nėra labai baisu, kad tu pasakei, jog užtrukai dėl to, kad autobuse teko kovoti su teroristais, nors iš tikro gėrei su draugais alų, bet jeigu Tu pradėsi nuolat “pudruoti” jai smegenis, anksčiau ar vėliau jis viską supras ir “Finito” neabejotinai ateis, bet tai bus tikrai ne Finito la Commedia, o tikrų tikriausia tragedija.

Siaura specifikacija

Moters smegenys negali mąstyti siauram diapazone, jos žino visko po truputį. Šitą specialiai padarė Kūrėjas, kad mūsų gražioji lytis būtų universali ir tiktų praktiškai bet kuriems vyrams. Tu juk matai, kaip akivaizdžiai sutaria akivaizdžios priešingybės, Tik nereikia piktnaudžiauti minėtu universalumu, kadangi viskas turi savas ribas, tad jeigu tavo pokalbis ilgam užstrigs vienoje temoje, moteris iš jo iškris, pradės erzintis ir pasiųs tave kur nors toliau.

Perdėtas protingumas

Rodyti pokalbio metu kaip toli pažengei nuo beždžionės taip pat neverta. Jaunystėje visas suvokimas yra paviršutiniškas, kitaip sakant, standartizuotas, ypač, nesupykite, moterų. Dauguma ir visą likusį gyvenimą nusprendžia gyventi paprastai ir nesigilinti į “aukštąsias materijas”. Keldamas pokalbio kartelę tu rizikuoji iššokti už savo draugės suvokimo ribų ir galų gale pradedi bendrauti pats su savimi, o ar Tau to reikia? Dabar pamąstyk, kam JAI šito reikia….

Smegenų plovimas

Merginoms, kaip ir vaikinams, būdingi neapgalvoti poelgiai, už kuriuos tėvai juos po to pjauna kokybiškais “netarybinės” gamybos pjūklais. Jeigu po vieno pjūklo Tu paruoši dar vieną, ji tiesiog neiškentės. Kalbant apie moteris reiktų paminėti, kad dauguma jų vertina laisvę netgi santuokoje. Nejau manai, kad jos leis tau kėsintis į jas tiesiog šiaip sau?

Pavydas

Demonstruodamas pavydą labiau sėkmingiems savo giminės, genties atstovams, tu tuo pačiu rodai savo silpnumą ir perspektyvos nebuvimą, o gražuolėms su visiškai kitaip sukurtomis genitalijomis tai laaabai nepatinka. Ji juk mano, kad tu – tai pats “pačiausias”, pats “patiniškiausias” (ji juk Tave išsirinko, bent jau ji taip mano), gal ne dabar, bet tolimoje ateityje, o tu pats imi ir sugadini savo kalbomis visas kortas.

Nepasitikėjimas

Nuolatiniai įtarinėjimas, teorijos ir kiti išvedžiojimai, ištraukti iš tavo “nelabai sveikos” fantazijos gali bet kokią moterį… bet kuriai moteriai nusibosti. Ji juk ištrūko į laisvę, nori būti dėmesio centre, koketuoti ir flirtuoti – tai jų kraujyje, o čia toks reikalas…. Tokiu atveju tenka rinktis, nes priešingu atveju gaunasi negerai.

Godumas

Apsaugok Dieve, jei skaičiuoji išlaidas, patirtas būnant kartu su moterimi. Pasistenk planuotis biudžetą tyliai ir be skaičiuotuvo ir išsisukinėk iš situacijų neminėdamas priežasčių, dėl kurių tavo biudžetas prakiuro. Apskritai, esant moteriai negali būti kalbų apie pinigus ir jeigu jauti, kaip tirpsta skirtos lėšos, spręsti šitą problemą reikia neminint tikrų priežasčių.

Kitų aptarinėjimas

Patikėk, neverta prie savo merginos mėgautis kitos grožybėmis, net jeigu ana yra trigubai virtualizuota. Moterys tokius pokalbius įsimena amžiams ir kai tu senas, sukriošęs gulėsi ant sofos ir prašysi atnešti stiklinę vandens, ji būtinai prisimins šitą pokalbį, primindama, kad ana gražuolė, apie kurią tu kalbėjai kažkur prieš 70 metų, vargu ar eitų pasiimti šios stiklinės.

Apie jos gimines, artimuosius ir pažįstamus

Jep… Čia yra pakastas šuo. Esmė ta, kad kokie ir bebūtų santykiai tarp tavo merginos ir jos tėvų, kad ir kaip ji mintyse juos „beinkvizicionuotų“, vis vien jie jai bus artimesni nei Tu. Būk atsargus, nes priminti tau apie vienus ar kitus negerus pasakymus apie jos artimuosius arba žmones iš jos rato ji visada spės.

Paradoksas, tačiau tokiose situacijose geriau susilaikyti nuo komentarų, net jeigu kažkas prievarta traukia iš tavęs nuomonę. Tokiu būdų ir avys liks sveikos, ir vilkai ras kaip pasitenkinti.

Patikėk, tai tik ledkalnio viršūnė! Iš tikro visokiausių tabu pokalbiuose su moterimis yra kur kas daugiau. Na, pats pažiūrėk, ką turėtų žinoti kiekvienas save gerbiantis vyras net be mano patarimų ir kokių temų jis privalo vengti pokalbio metų, kad nebūtų problemų:

jos išvaizdos; jos kulinarijos ir konditerijos; jos santykių su vaikais; jos problemų su draugėmis, draugais, bendradarbiais…; jos pareigų (namie); jos nuolatinio vėlavimo; jos pirkinių ir pinigų leidimo; jos mėgstamų serialų ir muilo operų; jos mėgstamų gyvūnėlių; jos dietų ir sveikatingumo programų; jos atsisakymų užsiimti seksu;

***jos burbėjimo ir nepasitenkinimo dėl tavo nesėkmių, vėlavimų, nemokėjimo, apsileidimo…***; jos beprotiškų idėjų.

***Atmink, kad viskas turi ribas. Geriausia tokius burbėjimus stabdyti iškart, nes priešingu atveju gali atsidurti situacijoje, kada ji žemins Tave tiek savo draugių, tiek Tavo draugų ir bendradarbių akivaizdoje. Tu – vyras, tu – šeimos galva ir moteris tave gerbia. Jeigu ji “ant tavęs stumia”, yra du keliai: nuraminti ją arba skirtis, nes bendrauti su žmogumi, kurio negerbi arba kursi negerbia Tavęs skausminga abiems.***

Manai, kad dabar aš viską išvardinau. Manai, kad tai yra viskas, ką turi žinoti tikras vyras? Ne, brolau, jokios kantrybės neužteks, kad prisiminčiau viską, kas sukelia draugei nepasitenkinimą. Dabar Tu supratai, dėl ko anksčiau ar vėliau dalgis akmenį sutinka ir net kietieji lydiniai virsta pelenais? Aš asmeniškai savo kailiu visa tai patyriau, tad Tau to tikrai nerekomenduoju. Būk protingas, pasistenk kaip nors išlaviruoti tarp visų šitų apribojimų, kad išsaugotum plūdrumą ir savo orumą!

Beje, straipsnis yra tiems, kas labiau orientuojasi į rimtus santykius, nes dėl vienkartinių nuotykių taip stengtis galėtų nebent mazochistai!