Skaičių magija

Numerologų teigimu, nuo skaičių priklauso ne tik žmogaus charakterio savybės, bet ir jo seksualiniai pomėgiai. Ne paslaptis, kad bemaž kiekvienas žmogus turi savo skaičių-talismaną, kuris jam patinka labiau nei visi kiti.

Tavo mėgstamas skaičius atsakys – kokia esi lovoje?

Nagi, greitai, daug negalvojusi, pasakyk, koks yra tavo skaičius? Tai gali būti skaitmuo nuo 1 iki 9, bet tiks ir bet koks kitas skaičius! Jei tavo mėgstamas skaičius – dviženklis, triženklis ar dar didesnis, sudėk visus jo skaitmenis, kol gausi vienaženklį skaičių nuo 1 iki 9.

1 Jei tau patinka šis skaičius, esi labai jautri, greitai susijaudinanti asmenybė. Sekse tu šiek tiek baiminiesi naujovių. Įprasti neįmantrūs, bet nuoširdūs veiksmai lovoje tau patinka labiau, nei žaidimas ir fantazija, taigi jei jis nori užkariauti tavo širdį – turėtų suteikti judviejų santykiams stabilumo, kad tu būtum rami dėl rytojaus. O tau savo ruožtu patariama vis dėlto kartkartėmis pasirūpinti seksualinio meniu atnaujinimu, kad rutina nesužlugdytų to, kas tarp judviejų yra.

2 Šis skaičius rodo, kad sekse tau labiau patinka pasyvus vaidmuo, tad nesiskubini rodyti iniciatyvos. Tave tenkina ramūs santykiai, o didžiulės aistros ir audros išmuša iš vėžių. Su mylimaisiais elgiesi santūriai ir neskubi lieti ašarų jei tave palieka.

3 Tu kaip reta seksuali ir nepriklausoma. Ryžtingai kalbi apie savo jausmus, nebijai būti atstumta ar pasmerkta. Siekdama patenkinti savo troškimus kartais elgiesi neapgalvotai, dėl meilės malonumų gali paaukoti tikrai daug. Vertėtų pagalvoti apie tai, kad seksas – tai ne būdas pabėgti ir atsiriboti nuo gyvenimo, jis tėra tik desertas, o ne pagrindinis patiekalas. Juk gyvenime apstu ir kitų džiaugsmų!

4 Šis skaičius patinka tvirtiems žmonėms, tiems, kuriem šeima visada atsiduria pirmoje vietoje. Kaip draugė tu esi lengvai nuspėjama. O štai meilėje dažnai sutrinki, pasimeti, imi elgtis kvailai. Seksualinė santykių pusė tau nelabai rūpi, kur kas svarbiau emocinis suderinamumas su partneriu. Lovoje tave tenkina greitas, įprastas seksas. Nesi linkusi į neištikimybę, pati neieškai pikantiškų pramogų „iš šalies“.

5 Tu labai pasitiki savimi, visą laiką lauki savo veiksmų įvertinimo. Jei kartais tavo partneris pasakytų tau lovoje kokią pastabą ar pajuokautų, net ir visai nepiktai, seksą pamirštum ilgam. Tačiau jei atsiras žmogus, kuris kantriai įveiks visus tavo kompleksus, judviejų seksas bus tikrai nepaprastas – juk tu puikiai prisitaikai prie partnerio, intuityviai jauti, ko reikia, moki jį paguosti, padrąsinti ir paerzinti, jei jis nusiteikęs žaismingai. Tiesa, prisitaikydama prie jo bangų nepamiršk ir savų poreikių!

6 Šis skaičius patinka kūrybingiems, originaliai mąstantiems žmonėms. Tu veikiausiai gyveni fantazijų pasaulyje. Seksas tau patinka tada, kai jis apgaubtas romantiška aureole, o tavo partneris kužda gražius žodžius, skiria tau eiles, nustebina netikėta vakariene žvakių šviesoje ir pan. Patarimas tau – išmok priimti gyvenimą tokį, koks jis yra, mat pagražinimai gali būti apgaulingi.

7 Esi jausminga, karšto temperamento. Seksą dievini visa savo esybe, tačiau… neaukotum dėl jo nei šeimos, nei karjeros. Kartais būni partneriui negailestinga, neatleidi jo silpnybių. Jei tau atrodo, kad meilužis tavęs nevertas, nepagailėsi nei laiko, nei jėgų, kad jo atsikratytum. Tačiau vienatvė tave baugina. Šeimoje paprastai gireži pirmuoju smuiku. Savo prigimtimi esi lyderė ir nugalėtoja.

8 Tau patinka komfortas ir stabilumas. Meilės jaudulys dažniausiai tave aplenkia, mat pernelyg blaiviai mąstai ir neįsimyli be proto. Užtai sekse tu leidi atsiskleisti savo fantazijai. Jei jau nusprendei susituokti, gyvenimo palydovu išsirenki naivų, ramų žmogų, kad taptum jam tikrai viena ir vienintele. Net ir seksas tave tenkins ne visiškai jei partneris besąlygiškai neatsiduos ir nepaklus tavo valiai.

9 Esi išmintinga, nenuspėjama ir įdomi, turi puikų jumoro jausmą. Moki mėgautis gyvenimu, o seksas tau – puiki pramoga, bet ne meilės sinonimas. Niekada nesutiktum mylėtis su intelektualiai žemesnio lygio partneriu. Susituokusi būsi švelni, dėmesinga, bet reikli žmona. Vaikus nuo mažens mokysi savarankiškumo, nekurdama pasakų aiškinsi jiems apie lyčių skirtumus ir seksą, auklėsi, kad jie tai suvoktų taip pat natūraliai, kaip ir tu.

0 Retai kada turi savo nuomonę. Visą gyvenimą esi kieno nors įtakoje. Pasąmonėje pati to trokšti, tarsi nusimesdama nuo savęs atsakomybę dėl visų savo poelgių. Tai pasakytina ir apie seksą: jei tau paklius geras mokytojas, jo patarimus įsiminsi ir vadovausiesi dar ilgai. O jei pirmoji meilės patirtis nebus pati geriausia, tikėtina, kad arba apskritai liausiesi domėjusis seksu, susitelkdama tik ties darbu ir artimaisiais, arba dažnai kaitaliosi partnerius ieškodama naujų, geresnių įspūdžių.

Straipsnis parašytas remiantis užsienio šaltiniais.