Rankinės ir figūros duetas

Pasirodo, tinkamai parinkta rankinė gali paslėpti figūros trūkumus.

Mažoms moterims

Didelės ir talpios rankinės žemo ūgio moterims netinka. Plačios ir didelės rankinės vizualiai jus dar sumažins. Be to, mažos moterys turėtų vengti rankinių su ilga rankena, nes jos irgi mažina.

Liesoms ir aukštoms

Pirmenybę teikite talpioms, apvalių formų, taip pat “beformėms” rankinėms, kurių plotis didesnis nei aukštis. Venkite rankinių trumpomis rankenomis, jos jus aukštins. Tai pat jums netinka “hobo” stiliaus – pusmėnulio formos, su viena rankena – rankinės.

Stambioms moterims

Rinkitės vidutinio didumo kvadratines arba stačiakampio formos rankines. Maži rankinukai arba delninukės vizualiai tik dar labiau padidins jūsų apimtis. Nenešiokite kuprinių. Jei mėgstate raštuotas rankines, rinkitės smulkų piešinį.

Didelė krūtinė, platūs pečiai

Tokios figūros moterims nerekomenduojama nešioti rankinių, kurių rankenos yra trumpos. Rankinė vienoje linijoje su biustu tik dar labiau pabrėš šios kūno dalies apimtis. Rinkitės rankinę ilgomis rankenomis arba tokią kurią nešiosite ne ant peties, o rankoje.

Platūs klubai ir talija

Rinkitės rankines, kurios baigiasi viršutinėje kūno dalyje. Jeigu rankinė baigsis ties jūsų plačiais klubais arba talija, jie atrodys dar platesni. Nesirinkite mažų rankinių. Tokios figūros moterims tiks didelės ir vidutinio didumo rankinės.