Po skyrybų: kada verta pabandyti iš naujo?

Viskas turi vieną galą, tik dešra – dvi? Taip, bet kartais skyrybos gali reikšti trumpą išsiskyrimo fazę. Ypač tada, kai pastebite, kad negalite pamiršti savo buvusio vyro.

Iš kur žinoti, kad skyrybos buvo klaida, o buvęs vyras iš tikrųjų yra gyvenimo meilė?

Jeigu nors vienas iš toliau išvardintų penkių požymių jums pasirodys pažįstamas, tai suteikite jam dar vieną šansą.

1. Neįstengiate prisiminti, kodėl išsiskyrėte.

Barniai yra normalus dalykas. Jie palaiko sveikus poros santykius. Jūs su partneriu iš principo niekada negalėsite turėti vieningos nuomonės apie viską. Ir tai gerai. Jeigu jūsų santykiai turėjo daugiau harmoningų epizodų, nei pykčio priepuolių, tai skyrybos tikriausiai buvo pernelyg skubotos ir jums reikėjo pasimokyti ginčo kultūros. Tik tuo atveju, jei konfliktai kildavo visada dėl tos pačios principinės nuostatos, reikia būti atsargiems.

2. Artimiausi draugai sako, kad turėtumėte vėl gyventi kartu.

Kai mes įsimylime, iškart užsidedame rožinius akinius. Ne nuostabu, kad po kurio laiko prasideda praregėjimas ir mums tenka prisipažinti, jog mūsų brangusis nėra tobulas. Artimiausi draugai gali jį vertinti objektyviau, nes nuo pat pradžių matė jį aiškiomis akimis. Jeigu išsiskyrėte tik todėl, kad jūsų brangusis pasirodė besąs ne toks, kokį įsivaizdavote, pabandykite dar kartą.

3. Iškart po skyrybų jūsų buvęs nesusirado kitos.

Vyrai po iširusios santuokos ilsisi kitaip nei moterys. Paprastai pamesti vyrai jaučiausi taip, tarsi būtų pažeistas jų Ego, ir skuba atgauti pasitikėjimą savimi su kita moterimi. Jeigu jūsų buvęs vyras neskuba užmegzti santykių su kita, tai yra ženklas, jog galima pabandyti dar kartą.

4. Jūs gerai neįvertinote jo.

Kaimyno pieva visada atrodo žalesnė, o svetimas vyras – geresnis. Jeigu visada manėte, kad yra linksmesnių, dėmesingesnių ir žavingesnių vyrų už jūsų partnerį ir po skyrybų visus lyginate su savo buvusiuoju, tai paskambinkite jam. Galimas daiktas, kad jūs nuskriaudėte jį ar pasielgėte su juo neteisingai.

5. Paaiškėjo jo privalumai.

Jūsų buvęs galėjo būti užsispyrėlis, kaip išmėtydavo savo kojines po visą butą. Tačiau jo disciplina ir sveikos ambicijos darbe skatino ir jus pasitempti, kelti aukštesnius tikslus sau ir jų pasiekti. Kartais dėl poros barnių ar ginčų paprasčiausiai nebūna verta skirtis. Jei kitas pasirodė besąs tobula jūsų priešingybė, tai dar nėra priežastis skirtis. Savo privalumais jis gali papildyti jus ir atsverti jūsų trūkumus.