Patarimai moterims prieš einant į pasimatymą

Meilės ieško kiekviena moteris, todėl kiekvienas naujas pasimatymas – tai nauja viltis surasti tą vienintelį, kuris bus jūsų gyvenimo partneris. Deja, kartais reikia nueiti ne į vieną pasimatymą, kad sutiktum sau tinkamą žmogų.

Patarimai moterims, kurios rengiasi eiti į pasimatymą:

1. Prieš eidama į pasimatymą, ant popieriaus lapo surašykite dešimt svarbiausių savybių, kuriomis turi pasižymėti jūsų partneris. Stebėdami jį galvokite apie tai, keliomis savybėmis iš jūsų sąrašo jis pasižymi.

2. Atsipalaiduokite. Kodėl jūs nervinatės, juk jei jis – ne jūsų žmogus, daugiau galėsite nebesusitikti. Moterys daro klaidą į kiekvieną pasimatymą eidamos tarsi į susitikimą su „tuo vieninteliu“. Atsipalaiduokite ir smagiai leiskite laiką.

3. Išlikite savimi. Moterys labai emocionalios ir skuba pasinerti į naujus santykius pamiršdamos viską pasaulyje. Aistra santykiuose nėra blogai, tačiau nepamirškite ir saves. Kitu atveju vieną dieną galite suprasti, kad nebėra nei meilės, o viduje taip tuščia.

4. Neignoruokite intuicijos. Klausykite savo jausmų ir intuocijos. Įsiklausykite į save ir elkitės taip, kaip jums liepia širdis, o ne protas.

5. Mokėkite priimti. Kiek daug moterų norėtų pakeisti tam tikras savo partnerio savybes. Tačiau niekas negali pakeisti kito asmens. Šansų, kad jis pasikeis, yra, tačiau pats žmogus turi norėti pasikeisti. Jei pastebėjote kokių nors vyro bruožų, su kuriais jūs negalėsite susitaikyti, geriau ieškokite kito vyro nei tikėkitės, kad jis kada nors pasikeis.

6. Mokėkite būti viena. Kai kurie žmonės puola nuo vienų santykių prie kitų tik todėl, kad bijo būti vieni. Tai nėra gerai. Turite jaustis puikiai būdama viena ir turite mokėti būti laiminga dar prieš tai, kai sukursite naujus santykius.

7. Nebijokite išbandyti ką nors naujo. Jei jis siūlo per pirmąjį pasimatymą pajodinėti žirgais, kodėl gi jums to nepabandžius.

8. Nepraleiskite progų. Jums jau 35, tačiau vis dar nesutikote savo vienintelio? Tas jums nepatinka, nes per daug žemas, anas – per daug aukštas. Manote, kad geriau būsite vieniša nei su bet kuo? Nereikia būti su bet kuo, tačiau nebūkite ir per daug išranki, juk gal jis nuostabus žmogus!

9. Mokykitės iš praeities. Prieš pradėdama naujus santykius, turite sau atsakyti nuošordžiai, kodėl pastarieji jūsų santykiai iširo. Galbūt jūs įsimylite ne tuos vyrukas? Jei taip, pagalvokite, kodėl yaip nutinka.