Penkiolika tikro vyro bruožų moterų akimis

1. Jis padaro tai, ką pažada

Tačiau, jei vis dėlto dėl kurios nors priežasties jis negali išpildyti pažadą, tai iš anksto įspėja. Pavyzdžiui, „Mieloji, aš žadėjau tau nuskinti žvaigždę iš dangaus, bet šiek tiek esu pavargęs. Gal atidedam?“ arba „Žadėjau ateiti 6 valandą, bet pavėlavau 20 minučių“. Bet koks tikro vyro pasižadėjimas turi būti įvykdytas. Priešingu atveju, moteris gali kelti pretenzijas: „Neįsitikinęs – nežadėk“.

2. Jis pasitiki savimi

Padorus, sąžiningas ir objektyvus. Juo galima pasitikėti. Su juo ramu ir saugu. Jis visados palaiko sunkią gyvenimo valandą.

3. Jam nesunku pasakyti: „Aš buvau neteisus“

Ne todėl, kad taip jam būtų patogiau, o todėl, kad jis pripažįsta žmogaus teisę klysti. Juo labiau – savo teisę. Ir nesigėdi to.

4. Jis sugeba uždirbti pinigų

Jam tai patinka: mokėti užsidirbti pinigų. Jis žino, jei šiandien negalės atsiplėšti nuo mylimos moters, tai paskambins bosui, „atsifutbolins“ nuo klientų, tai kita dieną jis dirbs už tris.

5. Jis – aktyvus

Jį žavi moterys, automobiliai, kompiuteriai, kelionės į kalnus ir įvairios naujos bei pozityvios idėjos. Jis neguli išsidrėbęs ant sofos prieš televizorių, nedūsauja valandų valandas galvodamas, kad galėtų gerai gyventi, jei imtųsi ryžtingų veiksmų. Jis būtent taip ir daro. Gal ir ne visai taip, kaip norėtųsi, bet aktyviai veikia. Jis nelaukia, kol pasikeis oras ar politikai, neliks korupcijos, sumažės rinkos kainos ar kaprizingos moters norai.

6. Jam svarbu moters nuomonė

Jį nuoširdžiai domina ir moters nuomonė. Bet ne kaip trapios ir lengvai pažeidžiamos būtybės, o lygiaverčio partnerio.

7. Jis – atviras

Jis visados kalba tiesą. Nors kartais ir ne visai tokią, kokią norėtųsi girdėti. Arba ne taip, kaip norėtųsi. Užtat jis niekados neapgaudinėja.

8. Jis pripažįsta savo klaidą

Tai nereiškia, kad jis negali turėti savo principų ar nuostatų. Ne. Jis gali, nori ir moka. Tačiau jis nebijo prisipažinti, kad padarė klaidą. „Toks mano požiūris, bet jis gali būti ir neteisingas“, – taip pasako tik tikras vyras.

9. Pasižymi humoro jausmu

Su juo galima ne tik juokauti, bet ir kiek pasišaipyti ar paironizuoti. Tikras vyras tai supranta, todėl niekados neįsižeidžia.

10. Jis sugeba atsijungti nuo problemų Su juo galima keliauti į kalnus, linksmai leisti laiką naktiniame klube, jis moka atsijungti nuo įtemptų minčių ir kasdienių rūpesčių, taip pat neapkrauti darbinėmis ir asmeninėmis problemomis tų, su kuriais susitinka ir iškylauja. Su juo malonu ilsėtis.

11. Jis nesiknaisioja jos praeityje Tikram vyrui niekados nekyla noras išmalti marmūzę jos buvusiam ar vyriškai pasikalbėti su esamu. Ir nesuka galvos, kad jo mylima moteris anksčiau mylėjosi su kitu vyru.

12. Jis pripažįsta jos teisę būti savimi

Ką moteris beveiktų ar bedarytų, jis jai pritaria ir palaiko. Ir jam visai tas pats, kad kitų moterų ilgesnės kojos, putlesnės lūpos, didesnės krūtys, tačiau jis visados sako, kad mano moteris – super!

13. Jis gali pats išsiplauti kojines

O jūs nežinojot? Ir dar jis moka skaniai gaminti valgį, išplauti indus, apskritai, padėti moteriai šeimininkauti namuose. Jis negalvoja, kad sugebėjimas uždirbti pinigų, išlaisvina jį nuo buities rūpesčių.

14. Jis – romantiškas

Tikri vyrai galutinai ir negrįžtamai suauga, kai susilaukia anūkų, o iki to momento jų širdies kertelėje gyvena jaunuolis, kuriam nesvetimas romantiškumas. Reikia tik mokėti jį atpažinti. Nors ir ne visiems pavyksta vienodai ištarti: „Aš myliu tave“.

15. Jis – tikras vyras, todėl būdama greta jo, ji jaučiasi tikra moterimi

Tada moteris jaučiasi mylima, geidžiama, protinga ir graži. Svarbiausia – laiminga!