Penki patarimai moterims, ko nereikėtų daryti nutraukus santykius

Santykių nutraukimas – kiekvienai moteriai skausmingas. Bet, vėliau ar anksčiau, tai gali įvykti. Tačiau, norint kad šis laikotarpis ir išgyvenimai neužsitęstų, vertėtų nepamiršti kelių paprastų patarimų.

1. Neskambink jam, kai tik jį prisimeni. Turint omeny tai, kad tikriausiai galvoji apie jį kas minutę, tai gali būti nepakeliama. Pats faktas, kad nepaleidi jo iš savo minčių gal ir nėra stebėtinas, tačiau, jei nešvarių drabužių pintinėje aptikusi jo marškinėlius arba išgirsti per radiją jo mėgstamą dainą, pradedi raudoti ir viską pamiršusi puoli rinkti jo telefono numerį, tai – labai blogai ir, panašu, gali tapti paranoja.

2. Nepatalpink „Facebook‘e“ frazės, kurioje atsispindėtų tavo emocinė būsena. Pamiršk visokias daug reiškiančias ir pateisinančias frazes: „Kai kurie žmonės niekada nesikeičia“ arba „Jei kas nors įvyksta, tai tam yra priežastis.“ Todėl, kad visi puikiai supranta, ką turi omeny. Ir tai akivaizdus įrodymas, kad užsiangažavai ties tais santykiais, nenori paleisti jo ir neatsigręždama eiti pirmyn. Todėl kartok kaip mantrą: „Facebook“ – ne mano asmeninis dienoraštis“.

3. Nekeisk savo įvaizdžio nutraukusi santykius. Nepamiršk, kad keisti plaukų spalvą, šukuoseną ir apskritai įvaizdį galima tik tada, kai esi geros nuotaikos. Antraip, tavo entuziastingas noras ką nors pakeisti savyje gali liūdnai baigtis. Ar kas nors gali būti blogiau nutraukus santykius, kaip likti vienai su kvaila šukuosena ir tatuiruotėmis toje vietoje, kurių jis niekada taip ir nematys.

4. Nepulk į kito vyro glėbį. Tiksliau, būdama laisva, gali pulti į jo lovą, tačiau jokiu būdu neskubėk atverti savo širdies ir įsileisti į ją naują žmogų. Suprantamas tavo noras kuo greičiau vėl įsimylėti ir susieti save naujais santykiais. Bet pirmiau vertėtų leisti kūnui atvėsti. Tik išsilaisvinusi nuo buvusio emocinio prieraišumo, galėsi užmegzti normalius santykius su kitu.

5. Nemėgink likti „draugais“ iš karto po santykių nutraukimo. Kažin, ar verta aiškinti kodėl? Tikriausiai nepajėgsi draugiškai ir be jokių emocijų klausyti jo pasakojimų, kaip jis mylėjosi su kita moterimi.