Penki egzaminai jam! Įsitikink, kad jis – tau skirtas

Santykių pradžioje labai lengva nepastebėti partnerio trūkumų ir įsimylėti. Kartais reikia daug laiko, kol imame pažinti antrąją pusę. Liūdna, jei po ilgai trukusios draugystės tenka pripažinti, kad jūs negalite būti kartu. O gal galima jau per pirmuosius pasimatymus sužinoti, ar jis – tau skirtas?

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt siūlo penkis išbandymus jūsų naujajam draugui, kurie padės patikrinti, ar ateityje tarp jūsų įmanomi ilgalaikiai santykiai. Tačiau neverta to daryti jau per pirmąjį pasimatymą, nes tikriausiai tuomet abu nerimausite ir jausitės šiek tiek įsitempę. Antras ar trečias pasimatymas yra pats laikas įsitikinti, ar jums su šiuo žmogumi pakeliui!

1. Leiskitės kartu į kokią nors kelionę. Na, žinoma, su mažai pažįstamu žmogumi nereikia keliauti į kitą pasaulio krašto, tačiau trumpa, kad ir vienos dienos kelionė, gali būti idealus pasirinkimas. Pavyzdžiui, nuvažiuokite drauge į Trakus paplaukioti valtimi arba susidarykite planą ir keliaukite aplankyti apylinkių, kuriose gyvenate. Tai bus puiki galimybė pažinti vienas kitą artimiau, esant įvairioms aplinkybėms.

Atkreipkite dėmesį į iš pirmo žvilgsnio nesvarbius dalykus. Pavyzdžiui, ar jis nervinasi pakliuvęs į transporto spūstį? O gal reaguoja visiškai ramiai ir iš jo pusės nenuskamba nė vienas nepadorus žodis? Ar jis ieško erdvios vietos, kur galės pastatyti automobilį, ar stengiasi sustoti kuo arčiau, nes jam svarbus patogumas? Mažos smulkmenos kartais daug ką gali pasakyti apie žmogų.

2. Pasivaikščiokite parke. Tai bus proga pabūti dviese toliau nuo miesto šurmulio ir apie viską pasikalbėti. Jei abu jausitės nepatogiai ar neturėsite apie ką kalbėtis, tai gali būti ženklas, kad jūs tiesiog netinkate vienas kitam. Na, o jei laikas pralėks nepastebimai, o jūs jausitės nepakartojamai, galite džiaugtis, kad radote antrąją pusę!

3. Paprašykite pagalbos. Trečias ir vėlesni pasimatymai jau yra tas laikas, kai galite šiek tiek įsileisti vienas kitą į savo asmeninį gyvenimą. Taigi suorganizuokite situaciją, kurioje jums prireiktų jo pagalbos. Tačiau atminkite, kad tai neturėtų trukti ilgiau nei pusvalandį. Pavyzdžiui, prieš einant į restoraną ar kiną, paprašykite jo kartu nueiti pamaitinti atostogauti išvykusio kaimyno augintinį, palydėti jus iki parduotuvės ar pakeliui užsukti į valyklą.

Atkreipkite dėmesį į jo reakciją, kai paprašysite padėti. Ar jis mielai sutiko tai padaryti? O gal pasakė, kad neturi tam laiko ir verčiau susitikite, kai abu atsilaisvinsite? Galiausiai jei jis sutiko, pasistenkite įvertinti, kokia jūs esate komanda. Ar jis pasisiūlė panešti krepšį iš parduotuvės? Ar jis jums padėjo, o gal tik stovėjo šalia ir žiūrėjo?

4. Drauge pažaiskite kokį nors žaidimą. Biliardas, smiginis, golfas ar bet kuris stalo žaidimas – tinka viskas. Galbūt netgi galite sugalvoti prizą nugalėtojui, kad azarto būtų daugiau. Bet kuriuo atveju tai bus puiki proga pamatyti, kaip jis elgiasi tuomet, kai jaučia konkurenciją. Ar jis elgiasi taip, kad laimėtų bet kokia kaina? O gal kaip tik džentelmeniškai nusileidžia? Jei pralaimi, ar jis būna suirzęs visą vakarą? O gal jau po akimirkos pamiršta pralaimėjimą?

Atminkite, kad taip, kaip jis elgiasi tuomet, kai iškyla konkurencija, panašiai elgiasi ir konfliktuodamas. Jei jam žūtbūt reikia laimėti prieš jus, greičiausiai jis nebus linkęs nusileisti ir tuomet, kai tarp jūsų kils barnis. Na, o jei jis kaip tik stengiasi jums padėti žaisti, tai gali būti geras ženklas, kad sutikote puikų žmogų!

5. Praleiskite kartu visą dieną. Praleisti kartu kelias valandas per vakarą ir visą dieną yra du skirtingi dalykai. Todėl turėtumėte pasistengti, kad kartu praleistumėte visą dieną. Atkreipkite dėmesį į tai, kaip jis bendrauja su kitais žmonėmis. Ar jis yra mandagus su visais? O gal jis tampa kaprizingas, pavyzdžiui, kai yra alkanas? Greitai pavargsta? O gal yra labai aktyvus ir negali nusėdėti vienoje vietoje? Galiausiai kaip jūs jaučiatės po kartu praleistos dienos? Atsakymai į šiuos klausimus padės geriau jį pažinti ir įvertinti, ar tarp jūsų įmanomi ilgalaikiai santykiai.