Pažintis su karjeriste

Vieni vyrai profesinius moters pasiekimus vertina kaip privalumą, kiti – kaip trūkumą. Vis dėlto, ką jie turėtų daryti, kad susipažintų ir išlaikytų santykius su karjeros moterimis?

Kur galima susipažinti su tokiomis moterimis

Sutikti ją kokiame nors bare ar klube itin sunku. Kadangi ji yra labai užsiėmusi, tikrai nesėdės ir nelauks savo princo.

Didžiausia tikimybė verslo moterį sutikti sporto klube. Vis dėlto, bandant užmegzti draugystę, nereikėtų būti įkyriu ir bandyti ją užkalbinti tuo metu, kai ji daro sportinius pratimus. Pabandykite pokalbį užmegzti, kai tikrai turite pasakyti ką nors svarbaus.

Karjeros moterį taip pat galite sutikti kavinėje ar restorane pietų metu ar užstrigusią automobilių kamštyje, kai ji po darbo važiuoja namo. Sunkiausia – pagauti momentą, kai ji nėra užsiėmusi ir pradėti pokalbį. Jei nutaikysite tokį momentą, kai tokia moteris niekur neskuba, ji galės jums skirti daugiau dėmesio.

Mokėkite jai rodyti dėmesį

Karjeros moterys iš esmės niekuo nesiskiria nuo kitų dailiosios lyties atstovių. Rodykite joms dėmesį, būkite galantiškas – tai padidins jūsų sėkmės tikimybę. Atminkite, kad tokia moteris dirba stresą keliančioje aplinkoje. Čia dauguma darbuotojų – vyrai, žiūrintys į ją ne kaip į moterį, o kaip į konkurentę. Būtent todėl jūsų dėmesys bus dar malonesnis ir ji jausis ypatinga.

Gerbkite jos pasiekimus

Karjera tokiai moteriai reiškia labai daug. Nesitikėkite, jog kada nors ji nuspręs mesti savo darbą ir taps namų šeimininke. Nebandykite versti rinktis – jūs arba karjera, nes didžiausia tikimybė, jog ji pasirinks karjerą. Nuolat jai nepriminkite, kad ji dirba iki vėlumos, nes ji ir pati tai puikiai žino. Sėkmingos verslo moterys didžiąją dalį dienos praleidžia darbe, todėl vienas iš būdų geriau ją pažinti – pasidomėti jos darbu.

Nerodykite savo baimės, nepasitikėjimo savimi

Net jei netikite, kad jums pasiseks, drąsiai bandykite susipažinti ir išbandykite savo jėgas. Mažai kas nori bendrauti su savimi nepasitikinčiais žmonėmis. Be to, jūsų baimės moteriai gali sudaryti įspūdį, jog dar nesate tvirtai apsisprendęs užmegzti su ja draugystę. Nesvarbu, jog moteris atrodo neprieinama, jūs pirmieji pabandykite užmegzti dialogą. Kalbėkite apie tai, kuo pats domitės, kas jums įdomu: knygos, filmai, sportas ir netgi politika, tik jokių būdu ne verslas. Ši tema turėtų būti tabu. Sėkmingos verslininkės nori, kad neformalioje aplinkoje į jas būtų žiūrima kaip į patrauklias moteris, o ne verslo pasaulio atstoves.

Nebijokite priimti sprendimų už jus abu

Tai, jog moteris priima sprendimus ir žino, ko nori iš gyvenimo, dar nereiškia, kad ji turi nuspręsti ir tai, kur turi įvykti jūsų pasimatymas. Didžiausia tikimybė, jog po sunkios darbo dienos, kai tenka nuolat priimti sprendimus, ji mielai sutiks, kad jūs pasirūpintumėte, kur ir kaip praleisti vakarą. Tai nereiškia, kad jums neturi rūpėti jos nuomonė, tai reiškia, kad jūs neturite atrodyti neryžtingas, kai reikia kažką nuspręsti.

Šiais laikais vis daugiau moterų siekia profesinių aukštumų. Todėl vyrams reikėtų atsikratyti prietarų ir suprasti, jog tokios moterys, kaip ir visos kitos, nori surasti savo širdies draugą.