Patarimai vyrams: kaip sukurti darnius santykius

Yra daugybė būdų, kaip pagerinti jūsų santykius. Tiesiog reikia šiek tiek pasistengti ir būti pasirengusiam pokyčiams. Jei jūsų tikslas ilgalaikiai ir harmoningi santykiai – šie patarimai kaip tik jums.

1. Imkitės iniciatyvos. Pirmiausia, ką turėtų padaryti vyras, kuris tikisi sukurti ilgalaikius darnius santykius, tai imtis iniciatyvos. Vyras bet kurioje situacijoje turėtų prisiimti atsakomybę ir rodyti iniciatyvą. Jei jis to nedaro – pat laikas su juo pasikalbėti.

2. Nustebinkite ją. Vienas iš būdų, kaip sustiprinti jūsų santykius, tai daryti staigmenas vienas kitam. Neįtikėtina, kokius stebuklus gali padaryti mažos romantiškos staigmenos. Pavyzdžiui, be jokios progos padovanokite jai gėlių. Dar geriau – padarykite kokį nors darbą, kurį paprastai daro tik ji. Pavyzdžiui, išlyginkite skalbinius.

3. Būkite romantiškas. Pradžiuginkite savo mylimąją atnešęs jai į lovą kavos ar netikėtu bučiniu.

4. Būkite stiprus. Moterys mėgsta vyrus, kurie yra stiprūs. Žinoma, kalbame ne apie fizinę stiprybę. Tačiau jei jai reikia emocinio palaikymo, turėtumėte ją apkabinti, išklausyti ir parodyti, kad padėsite jai įveikti visus sunkumus.

5. Padėkite jai priimti sprendimus. Nepamirškite, kad jūs esate komanda, todėl sprendimus turite priimti kartu. Jei ji nežino, kaip elgtis, padėkite jai nuspręsti. Tuomet ji jaus, kad jūs esate komanda. Būvimas komanda – tai vienas iš svarbiausių harmoningų santykių bruožų.

6. Būkite švelnus, kai jai to reikia. Kartais vyrai būna labai grubūs ir nejautrūs. Tačiau kartais viskas, ko jai trūksta, yra keletas komplimentų ir priminimų, kad ją mylite.

7. Mokėkite suprasti jos kūno kalbą. Moterys savo emocijas išreiškia veido mimika ir kūno kalba. Viskas, ko jums reikia, tai išmokti atpažinti, kai ji pyksta, kai jai nepatinka, ką sakote, kai ji džiaugiasi jūsų pasiūlymu… Klausykitės ne tik jos žodžių, bet kūno. Stebėdami jos veido mimikas, išmokite suprasti jos nuotaikas. Moterims būdingi nuotaikų svyravimai, kurių jos negali kontroliuoti. Jei pastebėjote, kad ji netinkamos nuotaikos, tiesiog palaukite ir tuo metu neaptarinėkite svarbių klausimų.

8. Būkite tvarkingas. Na, galbūt ir netapsite pedantu per naktį, tačiau pasistengti dėl mylimos moters tikrai verta. Nejaugi taip sunku išsiplauti savo lėkštę (bent jau nunešti ją į kriauklę) ar nešvarias kojines įmesti į skalbinių krepšį.