Patarimai merginoms: vyrų tipai, kurių geriau vengti!

Visais laikais geros merginos pritraukdavo blogus vaikinus. Kadangi jos nemėgsta ieškoti lengvų kelių, tai dažnai tiesiog nepastebi gerų žmonių šalimais, o linksta prie tų, kurie neišvengiamai nuvils ar įskaudins. Žinoma, kiekviena turi savo skonį ir temperamentą, tačiau verta žinoti, jog egzistuoja keturi vyrų tipai, su kuriais jokiu būdu negalima prasidėti.

1.„Blogi vaikinai“

Geros širdies ir dailias merginas kažkodėl visada traukia blogi vaikinai, nors ir tarp jų kartais galima sutikti dėmesio vertą variantą. Jeigu jūsų išrinktasis šaltas ir nejautrus, nuolat nepatenkintas viskuo, kas vyksta aplinkui arba pavargsta nuo pokalbių rimtomis temomis, palikite tokią „dovanėlę“ kitai merginai.

2. Vedę vyrai

Dažniausiai savo elgesį jie pateisina frazėmis: „mūsų santuoka žlunga“, „aš nelaimingas su žmona“, „žmona man neištikima“. Tai – klasikinės vedusių vyrų pasakėlės, kuriomis jie siekia sukurti neigiamą sutuoktinės paveikslą. Ir tokiu būdu pateisinti savo elgesį prieš kitus.

Viskas kur kas paprasčiau: vedęs vyras pavargo nuo kasdieninės rutinos, bet neketina mesti savo žmonos. Jis nori įrodyti sau, kad vis dar domina dailiąją lytį. Neverta leistis įpainiojamai į tokias pinkles. Akimirkai įsivaizduokite save žmonos vietoje. Kaip jaustumėtės žinodama, kad iš jūsų kažkas ketina pavilioti vyrą?

3. Meilė per atstumą

Poros santykiai per atstumą egzistuoja tik meilės romanuose ir melodramose. Veikiausiai jūsų svajonių vyrui patogu, kad jūs būtumėte tarytum kartu, bet kitame mieste ar kitoje šalyje. Jeigu jis nebandys pakeisti „geografinės“ padėties, kuri trukdo jums gyventi kartu, gerai pasvarstykite, ar reikia palaikyti ryšius su juo ir laukti stebuklo.

4. Emocinė siena

Iš pradžių laikėte jo santūrumą sutrikimu ar nenoru atskleisti sielos nepažįstamai merginai. Jei prabėgo daug laiko ir emocinis barjeras nesugriuvo, galima neabejoti, jog šis šaltumas baigsis katastrofa. Juk jis nesuteiks nei sau, nei savo antrajai pusei šanso pažinti ir pamilti vienam kitą. Nereikia daužytis į sieną, nes šis vyras neleis jos sugriauti. Geriau nukreipkite dėmesį į kitus vaikinus.