Patarimai apkūniems vyrukams: kaip greičiau rasti antrąją pusę

Asmenybė susideda iš daugelio dalykų – aprangos, stiliaus, pomėgių, mąstymo ir kitų dalykų. Tačiau kai kalbame apie pažintis, ne ką mažiau svarbus yra ir kūno sudėjimas.

Patinka jums tai ar ne, pamačiusi jus kiekviena moteris pirmiausia atkreipia dėmesį į tai, ar esate, lieknas, o gal apkūnus, žemas ar aukštas, raumeningas ar ne. Tik vėliau, pabendravusi ir geriau jus pažinusi, moteris gali įvertinti kitas jūsų savybes – ar jūs protingas, šmaikštus, rūpestingas…

Dauguma apkūnių vyrų vengia žengti pirmą žingsnį santykiuose, nes bijo būti atstumti. Tačiau net nesėkmės atveju nereikėtų nuleisti rankų ir bandyti vėl ir vėl. Kaip sakoma, sutinkama pagal rūbą, išlydima pagal protą. Taigi ką daryti apkūniems vyrams, kad pirmasis įspūdis nepaliktų klaidingo įspūdžio.

• Jei pakvietėte jums patinkančią moterį į pasimatymą, pamėginkite suprasti, ar ji labiau linkusi užmegzti emocinį ryšį, o gal vis dėlto jai labai svarbi išvaizda.

• Atkreipkite dėmesį, ar ji daugiau klausinėja apie tai, kas jums patinka, kuo jūs domitės, koks esate, o gal jai labiausiai rūpi jūsų sąskaita banke.

• Jokiais būdais neikite į pasimatymą su jums nepatinkančia moterimi vien todėl, kad, jūsų nuomone, jokiai kitai nepatiksite dėl savo apkūnumo. Jei santykiai jums neteikia džiaugsmo, anksčiau ar vėliau jie nutrūks.

• Atidžiau rinkitės aprangą. Nenešiokite per daug aptemtų ir per daug laisvų drabužių – jie tik dar labiau išryškins jūsų kūno apvalumus. Negalvokite, kad jei esate apkūnus, tai negalite rengtis madingai. Tačiau visada rinkitės tai, kas labiausiai tinka jūsų figūrai.

• Visada šypsokitės ir stenkitės pozityviai žiūrėti į gyvenimą.

• Jei jums patinkanti moteris tiesiai šviesiai ar užuominomis bando jums pasakyti, kad esate apkūnus, priimkite tai, ką ji sako, be pykčio. Taip parodysite, kad jūs gebate priimti kitų nuomonę ir neneigiate realybės.

• Parodykite savo privalumus. Galbūt jūsų figūra nėra tobula, bet jūs tikrai turite daugybę gerų savybių, kurios gali sužavėti moteris. Paimkite baltą popieriaus lapą ir surašykite geriausias savo savybes. Stenkitės jums patinkančiai moteriai visas tas savybes atskleisti. Tik darykite tai subtiliai, nesigirkite, nes pagyrūnai ir pasipūtėliai niekam nepatinka.

• Pradėkite sportuoti. Tai pagerins ne tik jūsų sveikatą, padailins figūrą, bet ir sustiprins pasitikėjimą savimi. Patikėkite, pasitikintys savimi vyrai moterims labai patinka.

Comments are closed.