Pasitikite pavasarį pasiruošusi meilei!

Kai dienos ilgėja, lėtai, bet vis dėlto šiek tiek šyla oras, meilė tiesiog tvyro ore. Kada, jei ne dabar, yra pats laikas vaikščioti į pasimatymus ir galbūt net iš naujo įsimylėti… Pasitikite pavasarį pasiruošusi meilei!

1. Pabuskite iš žiemos miego. Ar jūsų širdies reikalai buvo apleisti per pastaruosius kelis mėnesius? Ar jūsų lytinis gyvenimas buvo pamirštas, nes miegojote žiemos miegu? Jau pavasaris, taigi pats laikas atsibusti iš žiemos miego! Pirmas žingsnis, ką turėtumėte padaryti, tai peržiūrėti savo garderobą. Storiausius megztinius paslėpkite giliai spintoje ir išsitraukite seksualias palaidines ir sijonus. Taip pat pravartu pasirūpinti pirmuoju įdegiu ar pasidaryti naują šukuoseną. Nė nepastebėsite, kaip vyrai ims lipti kaip bites prie medaus.

2. Daugiau judėkite. Nenorite sportuoti? Na, ir nereikia. Tačiau tikrai pravartu vakarais bent po pusvalandį pasivaikščioti gryname ore. Kai už lango nebe taip šalta, daug geriau išeiti į lauką nei sėdėti ant sofos, žiūrėti televizorių ir valgyti šokoladą. Jei daugiau judėsite, galbūt net pavyks numesti kelis kilogramus. Argi ne puiku būtų pavasarį pasitikti kur kas dailesnėmis formomis? Juk tuomet jausitės seksualesnė, taigi ir atrodysite seksualesnė vyriškosios lyties atstovams.

3. Pietaukite ne darbe. Kol nueisite iki kavinės ar namų, pasivaikščiosite gryname ore. Kuo daugiau būsite saulėje, tuo geresnė bus jūsų nuotaika. Kuo geresnė bus jūsų nuotaika, tuo labiau patiksite aplinkiniams. Galbūt pietaudama kavinėje net susipažinsite su kokiu nors simpatišku vyruku.

4. Vaikščiokite į pasimatymus. Pavasaris – tai puikus laikas pakeisti ne tik šukuoseną ar garderobą, bet ir požiūrį. Dar kartą gerai apgalvokite, kokio vyro ieškote. Galbūt reikėtų sumažinti reikalavimų sąrašą? Neatsisakykite nueiti į pasimatymą su tuo, kuris gal ir ne idealiai atitinka jūsų kriterijus. Juk einate ne prie altoriaus, o tik išgerti kavos. Kas žino, gal liksite maloniai nustebinta.

5. Imkitės iniciatyvos. Pamirškite visas taisykles, ką ir kaip turėtumėte daryti. Jei norite pakviesti ką nors į pasimatymą – pirmyn! Nebijokite imtis iniciatyvos ir žengti pirmąjį žingsnį.

6. Nustokite ieškoti „to vienintelio“. Galbūt jūs turite konkretų idealą, kokio vyro ieškote. Tačiau juk idealių žmonių nebūna, tad liaukitės ieškojusi to vienintelio, skirto tik jums. Ieškokite žmogaus, su kuriuo jums būtų tiesiog gera kartu, ir priimkite ji su visais privalumais ir trūkumais.

7. Pamirškite praeitį. Kiekvienas žmogus turi skaudžios praeities, tačiau jei norite sukurti darnius santykius, turite pamiršti nenusisekusius santykius. Suteikite šansą kitam žmogui. Jei buvęs partneris jus išdavė, dar nereiškia, kad ir naujasis draugas pasielgs taip pat.

8. Stenkitės susipažinti su kuo daugiau žmonių. Jei jūs visada laiką leidžiate su tais pačiais žmonėmis, vargu, ar galite tikėtis užmegzti naują pažintį jų rate. Todėl verta plėsti draugų ratą ir stengtis bendrauti su kuo įvairesniais žmonėmis. Galbūt vieną dieną susipažinsite ir su savo gyvenimo meile.

9. Pažinčių meno pasimokykite iš vyrų. Jei jis po pirmo pasimatymo nepuolė jums rašyti, tai dar nereiškia, kad jūs jam nepatinkate. Tai tiesiog reiškia, kad jis vyras ir todėl į viską reaguoja ramiai. Ir jūs leiskite įvykiams tekėti savo vaga ir neskubinkite jų.