Pasimatymas, kuris jam patiks

Romantiška vakarienė žvakių šviesoje, raudonos rožės, šaltas šampanas… Tai idealus pasimatymas jai, bet jis iš tiesų jis svajoja apie kai ką kitą… Ar norėtumėte jums patinkantį vyruką pakviesti į tokį pasimatymą, kurio jis tikrai ilgai nepamirš?

Daugumai vyrų patinka moterims dovanoti gėles, sakyti komplimentus ir kitaip jas pradžiuginti. Dauguma moterų tuo tiesiog mėgaujasi. Ar norite būti ypatinga moterimi, kuri ne tik leis vyrui ją džiuginti, bet ir pati padarys ką nors, kad jį nustebintų? Tai visai nesunku, tiesiog nusiveskite jį į tokį pasimatymą, kur visas dėmesys būtų skirtas jam. Žinoma, nesakykite jam nieko apie savo planus, tegul jam tai bus staigmena.

1. Nusiveskite jį į alaus degustaciją. Nusiveskite jį į jo mėgstamiausią barą ir paragaukite įdomesnių rūšių alaus. Jei turite daugiau laiko, būtinai pasinaudokite rengiamomis ekskursijomis ir įvairiais alaus degustacijos renginiais. Pavyzdžiui, Lietuvoje rengiama ekskursija „Alaus kelias“ – būtinai nusivežkite ten savo simpatiją.

2. Nusiveskite jį į krepšinio, futbolo ar ledo ritulio rungtynes. Sužinokite, koks sportas jam patinka ir kokią komandą jis palaiko. Kai tik sužinosite, kada artimiausios šios komandos varžybos, tuoj pat nupirkite bilietus ir eikite drauge. Juk jis eina su jumis į teatrą. Ar tikrai manote, kad jis eina dėl to, kad jam patinka teatras? Jam patinkate jūs, taigi dabar atėjo laikas nustebinti ir jį.

3. Nueikite pažaisti boulingą. Tai vienas iš tų žaidimų, kuriais galite mėgautis jūs abu. Be to, jis tikrai norėtų, kad jūs įvertintumėte jo „strike‘us“.

4. Nusiveskite jį pažaisti biliardo. Tai toks pat geras žaidimas, kaip ir boulingas, kai abu gali mėgautis žaidimu. Beje, jei nelabai mokate žaisti, paprašykite, kad jis jus pamokytų – švelnūs prisilietimai gali sukurti itin intymią atmosferą tarp jūsų.

5. Bent vieną kartą romantišką vakarą iškeiskite į pasivažinėjimą kartingais arba keturračiais. Juk visiems stipriosios lyties atstovams patinka automobiliai ir greitis.

6. Pakvieskite jį palaipioti olomis. Didžiuosiuose miestuose dažniausiai yra dirbtinių olų maniežai, kur galima išmėginti savo rankų stiprumą.

7. Pasiūlykite jam pašaudyti iš lankų, juk kiekvienas vyrukas viduje kažkiek jaučiasi riteriu. Lietuvoje yra ne viena vieta, kur tai galima padaryti, tik būkite aktyvi ir paieškokite informacijos internete.