Ne visada sako, ką galvoja…

Galima teigti, kad vyrai kilę iš Marso, moterys – iš Veneros. Ir nors rimti mokslininkai jau paneigė šį teiginį, vis dėlto išlieka akivaizdus faktas: dažnai moterys ir vyrai kalba skirtingomis kalbomis.

Beje, meilės reikalų ekspertai nustatė ir standartines frazes, kuriomis viena sakoma – kita galvojama. Tad pakabinkime šį kartą ant plunksnos smaigalio vaikinų leksikoną. Ką jie sako ir ką tuo metu galvoja?

Pasimatymų laikotarpis

Jis sako: Gal kada susitinkam? Jis galvoja: Tu man labai patinki, norėčiau, kad mes būtume pora, bet aš per drovus sakyti komplimentus, todėl pasistengsiu išlaikyti tą „šiaip sau“ nuotaiką. Jis sako: Tu tikrai geras žmogus. Jis galvoja: Mums nieko neišeis, tu – ne mano skonio. Jis sako: Likim draugais. Jis galvoja: Tarp mūsų viskas baigta. Bet mielai susipažinčiau su tavo seksualia drauge. Ar mums netrukdytum? Jis sako: Aš tau paskambinsiu. Jis galvoja: Aš tau tikrai paskambinsiu, kai neturėsiu kitų variantų vakarui. Jis sako: Mes juk susitikinėjame, ar ne? Jis galvoja: Jei tu esi nusižiūrėjusi dar ką nors be manęs – žinok, kad aš jau norėčiau turėti šiokių tokių teisių į tave!

Jis nori sekso

Jis sako: Šis mūsų pasimatymas – jau trečias, ar ne? Jis sako: Lauke vėsoka. Gal užsuktum pas mane, sušilsim? Jis sako: Kaip manai, ar tiesa, kad šokoladas – afrodiziakas? Jis sako: Aš tave myliu. Jis galvoja: Aš noriu SEKSO!!! Jis sako: Mes jau nesimatėme visą amžinybę, aš taip tavęs pasiilgau! Jis galvoja: Per visą tą laiką aš su niekuo nemiegojau, taigi dabar noriu SEKSO!!! Jis sako: Kiek vaikinų esi turėjusi? Jis galvoja: Na, pasakyk, kad aš – pats geriausias!

Santykiai šyla ar šąla?

Jis sako: Tu man labai patinki. Jis galvoja: Aš tave myliu. Bet jei ištarsiu tai garsiai, bus pernelyg rimta. Todėl kol kas apsiribosiu „patinki“.

Jis sako: Gal mums nereikėtų skubėti? Jis galvoja: Aš jau abejoju dėl mūsų santykių, tad tikrai reikėtų sulėtinti tempą. Jis sako: Aš nežinau, ko aš noriu. Jis galvoja: Aš žinau, kad aš nenoriu tavęs. Jis sako: Man reikia erdvės. Jis galvoja: Aš noriu susitikinėti su kitom, bet nenoriu tavęs apgaudinėti ar mesti kol nesusiradau, kas tave pakeistų. Jis sako: Atrodai nuostabiai. Jis galvoja: Tu tikrai atrodai nuostabiai!