Neoseksualas

Šiuolaikinės moterys pavargo nuo metroseksualų. Jos ilgisi vyriškumo, kaubojiško tipo vyrų ir instinktyviai priešinasi viskam, kas nutrina skirtumus tarp lyčių.

Moteris erzina vyriškiai, kurie pernelyg rūpinasi savo išvaizda, naudoja kosmetiką ir stiprius aromatus. Apklausos rodo, kad metroseksualai savo pozicijas užleidžia neoseksualams. Neoseksualai – tai tvirti, vyriški vyrai, sugebantys greitai priimti sprendimus, bet taip pat – emociškai išprusę, nebijantys parodyti savo jausmų bei suprantantys modernios moters norus. Iš esmės neoseksualą galima pavadinti metroseksualo ir patriarchalinio tipo vyriškio hibridu.

Moterims atstumiantys atrodo ne tik metroseksualai, bet ir pernelyg užsiėmę šiuolaikiniai vyriškiai, negalintys gyventi be interneto ir mobiliojo telefono. Dailiosios lyties atstovėms neužtenka elektroninių žinučių, jos pasiilgusios realių pasimatymų, pokalbių ir ryžtingumo.

Apklausų duomenimis, 72 proc. moterų teikia pirmenybę stipriems, sugebantiems priimti sprendimus vyrams, kurie žino, ko nori ir siekia užsibrėžtų tikslų.

85 proc. moterų patinka, kai vyras rodo iniciatyvą seksualiniame gyvenime, nes tuomet jos jaučiasi patrauklios ir geidžiamos.

65 proc. moterų teigia, kad jas erzina, kai vyras pernelyg ilgai ruošiasi prieš išeidamas iš namų. Joms patinka, kai vyras rūpinasi savimi, tačiau tai nereiškia, kad jis turi pernelyg ilgai staipytis priešais veidrodį.