Moterys nuolat testuoja vyrus

Gal dar nežinojai, kad moterys nuolat testuoja vyrus? Kas tai yra? Tai nėra akivaizdūs testai. Tu jų gali ir nepastebėti, jei nesi tinkamai jiems pasiruošęs. Moterys turi didelį arsenalą ir jeigu tu nebūsi tinkamai apsišarvavęs, jos Tave pašaus, peršaus, nušaus ir paliks tavo suvarpytą kūną. Išsireiškiau taip baisiai, nes noriu, kad Tu atkreiptum dėmesį į tai, ką aš pasakoju.

Taigi, normali pažintis su moterimi prasideda pirmojo pasimatymo metu. Vyrai dažniausiai nerimauja pieš pirmą pasimatymą ir daro netikėtas klaidas besistengdami sudaryti kuo geresnį įspūdį moteriai.

Pasakysiu naujieną: vyrai, jums nereikia šokinėti aplink moterį. Žinote, kaip tokius vyrus apibūdina moterys? “Lenda be muilo, mamytės sūnelis, įkyrus, nuobodus…” ir t.t. Nori, kad ir Tu būtum taip apibūdintas jos draugėms po pirmojo pasimatymo? Ne? Tuomet įsidėmėk kai kuriuos esminius aspektus ir nedaryk pagrindinių klaidų pirmojo pasimatymo metu. Testus galima lengvai išlaikyti! Ji tavo teritorijoje

Nurimk ir nustok nervintis. Nervai sukelia daugiau nemalonumų pirmojo pasimatymo metu nei neteisingas restorano pasirinkimas. Atsipalaiduok, nes Tu pakvietei ją į pasimatymą, ji ateis į Tavo išrinktą teritoriją. Skamba keistokai, bet taip jau yra. Kitaip nesuprasi, ką turiu omenyje. Tu jau pasirinkai restoraną ar kitą vietą pirmam pasimatymui ir žinai visą scenarijų, tačiau jokiu būdu neatskleisk jai savo kortų. Paslaptingumas (tik ne perdėtas) tikrai praverčia.

Kam Tu susitinki su moterimi pirmą kartą? Tu susitinki su ja todėl, kad nori pakelti jos susidomėjimo lygį tam, kad įvyktų antras pasimatymas. Problema atsiranda tada, kai vyrai nesugeba išlaikyti moterų testų, kurie vyksta pirmo pasimatymo metu.

Taip, moterys į pirmą pasimatymą eina tarsi darbdavys į darbo pokalbį. Ir Tu tame pokalbyje atlieki norinčio gauti darbą vyro vaidmenį. Ji – visagalė bosė, Tu – paprastutis vadybininkėlis. Faktiškai, pirmasis pasimatymas – bandomasis laikotarpis; viena klaida – tu susimovei.

Tai kaip gi tau atlaikyti tą moterų testavimą? Paprastai. Tau nereikia daryti tai, ką pataria visi santykių “žinovai”. Jie teigia, kad tau reikia kalbėti apie savo jausmus ar atskleisti visas savo nuodėmes tarsi ji būtų kunigas. Ekspertai teigia, kad sužinojusi apie tave daugiau ji labiau tavim susidomės – ne-są-mo-nė. Realybė rodo, kad moterys labiau susidomi šiek tiek paslaptingu vyru, mažiau kalbančiu ir mokančiu klausyti! Atimk iš jos botagėlį

Kadangi moteris – bosė, jai priklauso botagėlis taip? Juk taip kartais fantazuoja vyrai. Tačiau pirmas pasimatymas – metas, kai tu turi atimti iš bosės botagėlį. Norėdamas įveikti moters tardymą tu turi imtis iniciatyvos. Tu turi pradėti klausinėti jos, o ne pliurpti. Kitaip sakant, Tu turi tapti darbdaviu (su botagėliu), o ji – norinčia gauti darbą moterimi.

Tavo tikslas – išsiaiškinti, ar p. Geruolė turi teigiamą požiūrį (sudarytą iš: sąžiningumo, lankstumo ir dosnumo). Priversk ją pirmojo pasimatymo metu pasakoti apie save. Gali klausinėti ką jį mėgsta ar pvz., ar ji pamena ėjimą į 1 klasę (kas ją laikė už rankos). Venk sunkių ir negatyvių temų. Nereikia kalbėti apie problemas darbe, krizes, netektis ir visą kitą, kas turi neigiamą atspindį. Jeigu jos akys “užsidegs” ties kažkuria tema, paklausinėk daugiau klausimų iš tos srities. Moterys dažnai skundžiasi, kad vyrai nemoka klausyti… Na, štai ir proga jai sutikti vyrą, kuris klausosi ir girdi ką ji sako. Kodėl? Todėl, kad jis labai suinteresuotas atsakymais į jo pateiktus klausimus.

Dauguma moterų pasiekia euforijos būseną kai pradeda pasakoti mėgstamiausia tema – apie save pačią. Tačiau jei moteris pradeda klausinėti tavęs, atsakyk ir kaip įmanoma greičiau pasuk pokalbį link jos. Tavo atsakymai turi būti glausti ir tuo pačiu linksmi bei lengvi. Atsakyk tiesą, bet tik gerąją jos dalį. Įsidėmėk – Tu privalai priversti kalbėti ją. Tik kai ji tave įsimylės, tu galėsi jai papasakoti kad tu esi sėkmingas verslininkas arba gyveni kartu su tėvais.

Nesuklysk besirinkdamas vietą

Turbūt dažnai susimąstai apie vietą, kur galima būtų nuvesti savo išrinktąją merginą? Na, iš savo pusės galiu pasakyti kelis dalykėlius: vakarienė – gerai, tačiau kinas – blogai, nes tenka ilgai sėdėti ir nieko nekalbant spoksoti į ekraną. Geriau keliauti į restoraną arba klubą (jei amžius tinkamas), kur yra vietelė ramiam pokalbiui. Lietuvoje yra puikių vietų pirmiems pasimatymams: gamta, klubai, restoranai ir t.t. Jeigu moki šokti, gali vestis moterį į klubą, kur groja Latino muzika (pvz. Pabo Latino). Kitu atveju tinka bet kuri RnB salė. Tiesiog stovėk, šiek tiek judink dubenį ir leisk moteriai padaryti likusį darbą. Jeigu nemėgsti klubų, restoranas, kavinė, cukrainė – puikios vietelės pirmam pasimatymui. Meno galerijos – rizikingas variantas, nes gali būti laaaabai nuobodu ir tai sukels neigiamas asociacijas moteriai. Klubai tiesą sakant – gerai, bet koncertus turėtų eiti tie laimingieji, kurie išlaikė daugiau negu 3 pasimatymus.

Mūsų knygynų lentynos nusėtos įvairiausiais šedevrais apie pasimatymų meną, įspūdžių sudarymą ir panašiai, bet aš , prieš pirkdamas jas, susimastyčiau: kokių 80% tokių knygų parašė moterys, o likusius 20% – ne itin didelį pasisekimą moterų tarpe turintys vyrai – teoretikai. Būk praktikas, o receptas labai paprastas: pirmas pasimatymas turi būti lengvas ir linksmas.

Jeigu Tau pavyks nukreipti pokalbį reikiama linkme ir atsilaikysi neišpasakojęs visko: nuo savo vaikystės iki artėjančios senatvės, bei tavo kalba bus pakylėta ir pozityvi, aš garantuoju, kad tavo mergina/moteris budės prie telefono laukdama kito pasimatymo datos ir laiko. Ir nereikia skirti tą laiką pirmo pasimatymo metu. Moteris turi suprasti, kad Tu taip pat ją vertini. Atsimink, kad labai svarbu išsaugoti paslaptingumą, kad moteris norėtų dar kartą su Tavim susitikti. Testų pavyzdžiai “O, tau tikrai nereikėjo vestis manęs į tokį prabangų restoraną” – tikrinimas, kaip tu reaguosi. Pradėsi maivytis – neišlaikysi testo, nes moterys nemėgsta pamaivų.

“Kada paskutinį kartą skutaisi” – tikrina, ar tu nepasimeti ir esi užtikrintas savo išvaizda. Tokių klausimų metu jokiu būdu nepradėk tikrinti ar ji pasakė tiesą. “Tu esi melagis ir nori man įtikti” – tikrina ar tu tikrai esi melagis, flirtuoja ir prašosi komplimento. Yra keli variantai: gali taip pat flirtuojančiai atsakyti, kad esi melagis; gali pasakyti, kad nematai jokio tikslo meluoti. “Tu šitą sakai visoms savo moterims?” – klasikinis variantas, kai vyrai susimauna. Spręsti tau, nes tik Tu matysi kokia jos nuotaika ir situacija apskritai, bet aš patarčiau tokius klausimus nuleist juokais. “Kur žiūri?” – kai pagauna tave spoksantį į jos krūtis. Va čia jos tikrina tavo drąsą ir atvirumą, nes visos moterys žino, kad vyrai žiūri į jų krūtis ir visos tos iškirptės tikrai ne tam, kad jos galėtų demonstruoti savo papuošalus. Tiesus atsakymas su malonia šypsena “Į tavo gražų kūną..” tinka. Drąsesni gali sakyti tiesiai šviesiai: “Į krūtis”. Moterys gali nesitikėti tokio atsakymo, nes nuolat girdi “Niekur aš nežiūriu”, kas akivaizdžiai parodo, kad vyras jos bijo. Bijo, kad bus nubaustas už tai, kad žiūri į jos krūtis. Aš patarčiau išvis nežiūrėti jai į krūtis, ypač, jei jos tikrai išraiškingos. Patikėk, moteris tikrai susidomės, kodėl Tu esi toks išskirtinis ir nežiūri į jos krūtis. Išbandyk šitą variantą ir pats pamatysi rezultatą, tačiau tau teks įveikti savo akių refleksą pokalbio metu leistis žemyn…

Taigi, pateikiau kelis pavyzdėlius, kurie yra labai nepastebimi ir pačios moterys netgi nesąmoningai daro tokius testus. Tiesiog po netinkamų atsakymų į tokius testus joms kyla neigiamos asociacijos su Tavim, todėl būk budrus, nevarvink seilės atsisėdęs priešais išrinktąją, imkis iniciatyvos pokalbio metu, nepliurpk per daug, leisk jai pačiai išsipasakoti, išsaugok pakylėtą nuotaiką, lengvą (vos pastebimą) flirtą, jaukią atmosferą. Visų pirma jūs kartu turite puikiai praleisti laiką!

Moterys nuolat testuoja vyrus. Kartais jos to pačios nenutuokia, tad gerai pasiruošęs vyras gali puikiai išlaikyti tokius testus ir sėkmingai užbaigti pirmą pasimatymą.