Moterų poelgiai, kurių vyrai negali atleisti

Yra tokių dalykų, kurių vyras negali atleisti net mylimai moteriai. Ne paslaptis, kad vyrams labai svarbu jaustis nugalėtojais. Šis poreikis atitinka moters norui būti mylimai. Tikriausiai būtent todėl, kuo ilgiau vyrui tenka užkariauti moters širdį, tuo labiau jis ją vertina. Nors neretai moterims ir būna sunku peržengti per save ir atleisti mylimajam neištikimybę bei kitas klaidas, o vyrai negali su tuo susitaikyti.

Vyrai iš esmės nesugeba atleisti moters neištikimybę. Anot jų, jei mylimoji buvo neištikima, tai reiškia, kad ji ne šiaip sau išdavė savo vyrą, bet tuo pačiu parodė, kad yra geresnių už jį. Ji ne tik sugriovė vyro pasitikėjimą, bet ir kirto per vyro savimeilę. Todėl vyrui lengviau išsiskirti su tokia moterimi, nei atleisti jai ir tęsti santykius. Juk pasilikęs jis kiekvieną kartą žvelgs į ją su nepasitikėjimu ir jausis nesaugiai.

Nors moterys taip pat vertina save ir yra išdidžios, bet stengiasi pateisinti vyro neištikimybę: „Jis buvo išgėręs, „Tai buvo vien seksas, o jis myli mane“, „Vyrai negali ilgai išbūti be sekso, o aš buvau toli nuo jo“, „Pati kalta, per mažai ėmiau skirti dėmesio sau“. Tuo tarpu vyrai neieško pasiteisinimų. Jie tiesiog priima faktą, kad moteris jam buvo neištikima, vadinasi, susirado geresnį.

Ko nederėtų sakyti vyrui, jei norite išsaugoti santykius:

Kad buvęs partneris kažkuo geresnis už jį. Esamas mylimasis gali ir apsimesti, kad jis to neišgirdo ar praleido pro ausis, tačiau iš tikrųjų niekados nepamirš šių žodžių. Nereikėtų skaudinti jo artimų žmonių, ypač, jei kalba suksis apie jo mamą. Jis puikiai žino visus jos trūkumus, todėl moters pastebėjimai ir priekaištai nebus jam naujiena. Tačiau tai – jo mama, todėl jis niekados neleis jos įžeidinėti ir skaudinti.

Nereikėtų jam priekaištauti ir dėl to, kad mažai uždirba. Vyrams tai – ypač skausminga tema. Jei jis nori ir gali, uždirbs daugiau, jei ne – jūsų žodžiai situacijos nepakeis. Niekados nesijuokite iš vyro svajonių. Niekados. Jei jis patikėjo jums savo slaptus norus, fantazijas, idėjas, vadinasi, iš tikrųjų laiko jus savo artimu žmogumi. Todėl jei imsite ironizuoti ar šaipytis, daugiau niekados ir nieko iš jo neišgirsite.

Comments are closed.