Melani Grifit reabilitacija

Amerikiečių aktorė Melani Grifit (Melanie Griffith) (52) vėl atsidūrė reabilitacijos klinikoje, skelbia laikraščių antraštės. Tiesa, jos atstovas spaudai dievagojasi, kad įžymybė užsirašė į kliniką norėdama sustiprinti sveikatą. Tačiau pikti liežuviai plaka, kad Melani atkrito.

Geltona reabilitacija

Pastaruoju metu Melani Grifit akys mato vien tik geltoną spalvą. Toks potraukis draugams, kolegoms ir dukterims Dakotai Johnson (20) ir Stellai Banderas (12) atrodo liguistas ir kelia nerimą.

Pati moteris dėl to neišgyvena: „Geltona man labai graži spalva, todėl trokštu, kad mane suptų tik tokios spalvos daiktai. Ji mane ramina, o kai valgau geltoną maistą, jaučiuosi puikiai“, – teigė M.Grifit.

Tačiau polinkis vienai ar kitai spalvai nėra toks jau ir nekaltas. Vienas šaltinis išdavė, kad Melani ištiko pykčio priepuolis, kai vietoje geltonų rožių ši gavo baltų. Incidentą mačiusiųjų teigimu, moteris tiesiog įsiuto, ėmė klykti ir verkti. Neapsieita ir be dūžtančių indų ir virš galvų skraidančių šakučių.

Sklando gandų, kad aktorius Antionio Bandero neapsikentė žmonos geltonos spalvos isterijų ir privertė ją pailsėti reabilitacijos klinikoje. Tiesa, reikėtų nepamiršti, kad M.Grifit ne vieną ir ne du kartus gulėjo reabilitacijos klinikoje ir tikrai ne dėl spalvų isterijos. Alkoholis, narkotikai, receptiniai skausmą malšinantys vaistai – beveik du dešimtmečius buvo geriausi aktorės draugai.

Nors aktorės atstovas spaudai dievagojasi, kad Melani nieko nevartoja, o į reabilitacijos kliniką atsigulė tam, kad sustiprintų savo gijimą nuo priklausomybių. „Ji yra ten, kad sutvirtintų savo įsipareigojimą likti sveikai. Tai dalis įprasto plano, kurį ji ir jos gydytojai parengė prieš kelerius metus. Be to, ji jaučiasi pavargusi nuo žiniasklaidos dėmesio ir nori pailsėti“, – teigė M.Grifit atstovas žurnalui „Star“. Nereikėtų pamiršti, kad M.Grifit nusprendė „pailsėti“ „Cirque Lodge“ klinikoje, kuri šiemet buvo antraisiais namais Kirsten Dunst ir Lindsay Lohan. Merginos čia taip pat „ilsėjosi“, pervargusios nuo alkoholio ir kokaino takelių.

Pikti liežuviai plaka, kad aktorė palūžo ir pralaimėjo ilgą kovą su alkoholiu. Be to, dar ir karštasis ispanas Antonio Banderas pagrasino skyrybomis, jei ji netaps „švari“ ir „blaiva“. Vieno šaltinio teigimu, tai buvo pagrindinė priežastis, kodėl Melani atsidūrė reabilitacijos klinikoje. Tiesa, net ir gydymo įstaigoje aktorė neišsižada geltonos spalvos. Vienas pagrindinių jos reikalavimų, kad jei būtų tiekiamas tik geltonos spalvos maistas.

Spalvotos dietos ir grožio eksperimentai

Jei būtų skelbiamas konkursas „dietos karalienės“ vietai užimti, titulą gautų Melani. Pastaruoju metu visus gąsdinanti aktorės dieta geltonos spalvos. „Man labai yra neramu… jos pamišimas ją pribaigs. Ji nevalgo nieko kito, išskyrus citrinas, bananus, retkarčiais šiek tiek sūrio. Ir tai praktiškai viskas. Abejoju, ar klinikoje taikoma tokių spalvų mitybos schema. Bet jei Melani negaus ko nori… Vyručiai laikykitės“, – teigė vienas aktorės pažįstamų.

Tiesa, polinkis valgyti tam tikros spalvos produktus aktorę buvo apsėdęs ir prieš kelerius metus. Tuomet aktorė negalėjo pakęsti, kai vienoje lėkštėje atsidurdavo žalios ir raudonos spalvos daržovės.

„Man svarbu atrodyti gerai, kad Antonio nekiltų pagunda dairytis į kitas moteris“, – pasakojo aktorė. Tačiau jos noras būti tobula virto liguistu grožio siekimu ir tapo fobija, keliančia siaubą artimiesiems. „Ji nenuilsdama eksperimentuoja su plastinėmis operacijomis, kurios jos tikrai negražina. Vieną dieną ji išsilygina veidą, kitą – pasikelia antakius, trečią – pasmailina nosį ir t.t. O baisiausia, kad dėl jos fobijos Antonio priverstas viešai tvirtinti, kad jis myli Melani tokią, kokia ji yra. Jis nuolat kartoja, kad nori matyti, kaip ji sensta ir pasenti kartu su ja. Kiekviename interviu jis pabrėžia, kad myli kiekvieną jos raukšlelę, o holivudiško tobulumo siekimas yra siaubinga klaida, nes, pasak jo, tobulybė neegzistuoja. Žvelgiant į Melani nuotraukas sunku patikėti, kad karjerą ji pradėjo kaip modelis“, – piktinosi vienas Antonio draugų.

Juodos pavydo scenos

Ne vienerius metus svarstoma, kaip gražuolis ispanas A.Banderas pakenčia aikštingos žmonos pavydo scenas. Viename interviu aktorė prasitarė, kad išgyvena dėl meilės trūkumo, o kai būna viena, jaučiasi nelaimingiausia pasaulyje. Tokiais moters pareiškimais sunku patikėti, kai nė per žingsnį jau dešimtmetį nuo jos nesitraukia aistringas ispanas, po kurio kojomis pultų milijonai moterų.

Tarp kitko

Vieno interviu metu paklausus, koks amerikiečių aktorės Melani Grifit brangiausias daiktas, ši nedvejodama išrėžė, kad bronzinis jos vyro Antonio Bandero falas. Šaltiniu teigimu, Melani taip didžiuojasi sutuoktinio pasididžiavimu, kad pasigamino tikslią jo kopiją, kuri puošia jų miegamąjį. Tačiau artimų draugų teigimu, pats aktorius nelabai jaukiai jaučiasi kaskart prieš užmigdamas ant naktinio stalelio matydamas stovinčią kopiją.

Tiesa, prieš kelerius metus įtarinėjimai neištikimybe privertė A.Banderosą kelioms savaitėms apsigyventi viešbutyje. Artimų draugų teigimu, jis tiesiog pervargo nuo nuolatinio persekiojimo, įtarinėjimo ir pavydo. „Ji niekada nepalieka jo ramybėje, visada visur nori su juo eiti, nuolat tikrina telefonu ne tik jį, bet ir mus, jei žino, kad jis turi pas mus atvykti. Antonio tikrai jaučiasi sekamas“, – teigė vienas artimų aktorių draugų.

Dažniausiai neištikimybės įtarinėjimo objektais tampa kartu su A.Banderasu dirbančios aktorės. Filmuojantis erotiniame trileryje „Fatališka moteris“, kuriame buvo gausu atvirų erotinių scenų, Melani pykčio priepuolio sulaukė aktoriaus partnerė Rebecca Romijn-Stamos. Apimta isterijos M.Grifit telefonu pagrasino su ja susidoroti.

Po šio incidento A.Banderas kelioms savaitėms užsidarė viešbutyje norėdamas apsvarstyti, kaip išspręsti santuoką ardančią problemą. Tuomet Holivudą kosminiu greičiu apskriejo žinia, kad Antonio palieka Melani! Tačiau prabėgus kelioms savaitėms, aktorius pareiškė, kad nebesifilmuos atvirose erotinėse scenose, nes nori išsaugoti santuoką. Be to, iš filmo paprašė iškirpti pikantiškiausias scenas, nes nenori skaudinti mylimos moters.