Manieros, kurių reikia nepamiršti prieš einant į pasimatymą

Kiekviena moteris jaudinais eidama į pirmą pasimatymą. Juk tiek daug apie ką reikia pagalvoti: kaip rengtis, kaip šukuotis, apie ką kalbėti ir dar daug kitų dalykų. Tiek rūpesčių, kad kai kurios geros manieros gali tiesiog iškristi iš galvos. Tad pateikiame 7 dalykus, kuriuos privalu prisiminti prieš einant į pirmą pasimatymą.

1. Nečepsėkite. Jei norite palikti gerą įspūdį, valgykite sučiaupta burna. Patikėkite, vyrai nenori matyti, kaip jūs kramtote lašišos kepsnį baltame vyno padaže… O jums patinka nemokantys valgyti vyrai?

2. Nesibučiuokite. Jei nenorite būti netinkamai suprastos, verčiau pasilaikykite saldžiausias akimirkas antrajam pasimatymui. Tai nereiškia, kad visai negalite jo pabučiuoti, tačiau pirmas jūsų bučinys neturi būti prancūziškas bučinys. Apsiribokite pakštelėjimu į žanduką.

3. Neužgožkite jo savo kalbomis. Saikas – labai svetintinas dalykas. Ypač ši taisyklė galioja jūsų liežuviui. Deja, daugelis moterų tai pamiršta. Jei pasimatymo metu jis neturės progos pratarti nė žodžio, antro pasimatymo galite nesitikėti. Vyrams patinka, kai pokalbyje vyras ir moteris dalyvauja po lygiai, ir jiems tikrai nepatinka, jei moteris viena kalba apie savo gyvenimą, o vyrui neleidžia nė žodžio ištarti. Taigi leiskite jam kalbėti ir jis tikrai įvertins jūsų gebėjimą išklausyti!

4. Būkite paslaptinga. Neatskleiskite visų savo paslapčių jau per pirmą pasimatymą, nes paprasčiausiai tapsite jam nebeįdomi.

5. Neužsisakykite patiekalo, kurio nemokėsite valgyti. Išvengti nemalonių situacijų galite tiesiog būdama apdairesnė. Mėsainis su bulvytėmis gali būti puikus pasirinkimas, jei susitinkate su draugėmis, tačiau ne vakarieniaujant su patraukliu vyriškiu.

6. Neturėkite lūkesčių. Pavyzdžiui, jei tikėsitės, kad jis per pirmąjį pasimatymą ateis su gėlėmis, galite likti nusivylusi, o tai sugadins visą vakarą jam nė neprasidėjus. Verčiau nieko nesitikėkite ir neteks nusivilti.

7. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu. Jei nenorite kitą rytą jausti gėdos, saikingai vartokite alkoholį. Dvi taurės per vakarą – tai viskas, ką galite sau leisti.