Lora ir Tadas

Norime padėkoti DaniaiPorai.lt, kad suteikė galimybę mums rasti vienam kitą. Suprantame, kad toks ir yra šios svetainės užmanymas – suteikti dar vieną progą nusivylusiems meile. Bet mudu esame labai laimingi, kad būtent mums pavyko atrasti tai, ko ieškojome.

Abu jau po kartą buvome sukūrę šeimas. Tadas susilaukė su žmona dukrytės, aš, deja, likau ir be to. Abu pragyvenome santuokose po keletą metų, bet nejautėme tos palaimos, kurios tikisi kiekvienas besituokiantis. O kai reikalai visai suprastėjo, nusprendėme skirtis. Gal ir keista, kad rašome abu, ir kad mūsų istorijos tokios vienodos. Dar ir patys negalime tuo patikėti, bet kai pirmą kartą susitikome ir pradėjome kalbėtis, supratome, kad nenorėdami tarsi atpasakojame vienas kito istorijas.

Turbūt tai ir yra tas suderinamumas, kurį reklamuojate. Juk du žmonės, išgyvenę beveik identiškas istorijas, tik kituose šalies kampeliuose, negali vienas kito nesuprasti. Jei ne DarniPora.lt – gal ir nebūtumėme vienas kito radę. Bet šit – užsiregistravome čia ir dabar džiaugiamės vienas kitu.

Lora ir Tadas