Kur ieškoti antrosios pusės

Žmonės su savo antrosiomis pusėmis susipažįsta pačiose įvairiausiose vietose. Jei jūs tikrai pasiryžę rasti savo gyvenimo meilę, pasižadėkite sau nesėdėti sudėjus rankų, o aktyviau bendrauti su naujais žmonėmis. Patikėkite, yra daugybė vietų, kur galite susipažinti su naujais žmonėmis.

Pirmiausia krupščiai apgalvokite, kokio žmogaus jūs ieškoti. Tai padės jums geriau suprasti, kokiose vietose jis ar ji galėtų lankytis. Juk jei ieškote išvaizdą prisižiūrinčio vyruko, tokį tikriausiai galite sutikti sporto klube, o jei ieškote rimtuolės, kuri greičiausiai mokykloje buvo „moksliukė“, dažniau lankykitės bibliotekoje. Būkite visada pasiruošę rodyti dėmesį. Jei pastebėjote jums patinkantį vyruką ar moterį, nusišypsokite, palaikykite akių kontaktą, galų gale pradėkite pokalbį ir paprašykite telefono numerio.

Pateikiame 11 strateginių vietų, kur turite nemažai galimybių sutikti savo gyvenimo vyrą ar moterį:

1. Sporto klube ar treniruotėje. Pradėkite lankyti grupinius užsiėmimus. Dviračių sportas, bėgimas, joga – yra daugybė grupinių užsieėmimų, kuriuos lanko ir vyrai, ir moterys. O galbūt jus sudomins žiemos (slides, pačiūžos) ar vandens (plaukimas) sportas? Išsirinkite sporto šaką, kuri jums patinka, tačiau kuri yra populiari ir tarp vyrų, ir tarp moterų, ir pirmyn į treniruotę! Jei nenorite lankyti grupinių užsiėmimų ar neturi tam galimybės, galite kiekvieną vakarą pasivaikščioti, juk tai irgi šioks toks sportas. Nustebsite atradę, kiek daug žmonių propaguoja šį paprastą būdą daugiau judėti.

2. Galbūt jums patinka kokia nors meno rūšis ir norėtumėte sutikti žmogų, kuris turėtų panašių pomėgių? Prisijunkite prie knygų klubo, pradėkite lankyti chorą ar pradedančiųjų fotografų būrelį. Įvairios meno galerijos, nekomercinis kinas, muziejai – tai taip pat tos vietos, kur galite sutikti savo gyvenimo meilę. Bent jau nueikite į mėgstamos grupės koncertą.

3. Savo antrąją pusę galite sutikti ir darbe. Kalbame ne tik apie bendradarbius kaip potencialius partnerius, juk romanas darbe – gal ir ne pati geriausia mintis. Tačiau jei darbovietė jus siunčia į kokias nors konferencijas ar seminarus, atidžiau apsižvalgykite aplinkui.

4. Aktyviau dalyvaukite įvairiuose protestuose ar net įstokite į partiją (žinoma, tą, kuri atitinka jūsų politines pažiūras). Galbūt ten sutiksite bendramintį (ar bendramintę), kuris galės tapti ir jūsų gyvenimo palydovu.

5. Dažniau vaikščiokite į barus ir naktinius klubus. Juk tai populiariausias būdas susipažinti! Jei jums nepatinka linksmybės iki ryto, nueikite į vyno degustaciją ar kitą panašų renginį. Tokiuose renginiuose paprastai taip pat susirenka nemažai žmonių.

6. Įsigykite šunį. Pasivaikščiojimai su šuniu parke – tai vienas iš būdų susipažinti su naujais žmonėmis. Taip dalyvaukite šunų parodose.

7. Tapkite savanoriu gyvūnų prieglaudoje ar dalyvaukite labdaros renginiuose.

8. Bendraukite su nepažįstamais žmonėmis viešoje vietoje. Jei stovite eilėje prie kasų, nebijokite užkalbinti prieš jus stovinčio simpatiško vyruko ar gražios moters.

9. Dalyvaukite akluose pasimatymuose. Ar jūsų draugas pasiūlė supažindinti su simpatiška savo merginos drauge ir nueiti į dvigubą pasimatymą? Sutikite!

10. Ieškokite antrosios pusės internetinėse pažinčių svetainėse. Patikėkite, ne vienas skeptikas ten surado savo gyvenimo meilę.

11. Daugiau keliaukite. Atostogos – tai puiki proga rasti žmogų, kuris turi panašių pomėgių.