Kova su alkoholiu

Šiuo metu – tai vienintelis metodas pasaulyje, beveik 100 proc. garantuojantis, kad atsikratysite priklausomybės nuo alkoholio, narkotikų vartojimo, rūkymo ir kt. žalingų įpročių.

Mokslininkas G. Šičko sukūrė medicinos, psichologijos ir pedagogikos žiniomis pagrįstą gydymo metodą. Pasak G. Šičko, jei nėra vaistų, galinčių išgydyti žmogų nuo potraukio svaigalams, reikia padėti žmogui pakeisti jo psichologiją. Tai yra, reikia padėti svaigalus vartojančiam norėti būti blaiviu. Būtina, kad žmogus nebevartotų alkoholio, narkotikų ar mestų rūkyti ne todėl, kad jam tai liepiama, o dėl to, kad to trokšta jis pats.

Mokslininkas G. Šičko įvardijo jėgą, kuri valdo žmogų ir neleidžia jam gyventi be narkotikų ( alkoholis (etilo spiritas) kaip ir nikotinas – yra narkotinis nuodas). Iš tiesų, žmogus ir pats be jokios pašalinės įtakos galėtų nevartoti alkoholio, tabako, narkotikų. Tada išnyktų ir noras, potraukis svaigalams, įprotis juos vartoti. Tačiau kažkodėl žmogus nusprendęs gyventi blaivų gyvenimą ir nustojęs vartoti alkoholį, narkotikus, tarkime, mėnesį ar net keletą metų, netrukus vėl grįžta prie senų įpročių?

Mokslininkas G. Šičko atrado tą žmogaus psichologijoje slypinčią jėgą ir pats praktiškai įsitikino naujojo metodo tvirtumu. Teigiamas rezultatas buvo iki 95proc. visų atvejų. Jėgą, laikančią žmogų svaigalų nelaisvėje, G. Šičko pavadino psichologiniu užprogramavimu. Tai žmogaus sąmonėje įtvirtintos vertybės.

Kiekvienas žmogus programuojamas jau nuo pat gimimo: jis mato ir girdi kaip apie alkoholį, tabaką atsiliepia jo tėvai, giminės, artimieji. Dažniausiai svaigalų vartojimas pateikiamas kaip linksmas, teigiamas dalykas taip pat ir masinės informacijos priemonėse: televizijoje, filmuose, animaciniuose filmukuose ir pan. Vaikas negauna alternatyvios, blaivybę skatinančios informacijos. Taip žmogaus sąmonė nuo vaikystės programuojama, kad gerti, rūkyti yra šaunu, smagu, malonu.

Kas tie programuotojai? Tie, kurie rūko, geria ir vartoja legalius bei nelegalius narkotikus. Šešerių-aštuonerių metų vaikas jau turi sąmonėje susiformavusią programą, savo požiūrį į alkoholio, tabako gaminių, narkotikų vartojimą. Mano užduotis padėti žmogui persiprogramuoti. Tada žalingi potraukiai, įpročiai užgęsta patys ir žmogus tampa nerūkančiu, nevartojančiu narkotikų, dėl paties savo įsitikinimų!

Mano dešimtmečio praktinė patirtis įrodo, kad visi žmonės, kurie kreipiasi į mane, tie, kurie sąžiningai dirba pagal programą, tampa iš tiesų, sąmoningai negeriančiais, nerūkančiais, atpranta nuo narkotikų. O tie, kurie tenori nusipirkti blaivumą ir nerūkymą, tačiau nedirba su savimi, su programa, tiems nepavyksta mesti svaigalų. Blaivumas kaip ir sveikata, jo negalima nusipirkti už jokius pinigus.

Šis metodas yra toks paprastas, kad neįvykdyti jo tegali tik didžiausi tinginiai. Visi žmonės, besilaikantys mokslinės metodikos rekomendacijų (tam pakanka aštuonių klasių išsilavinimo), patys sąmoningai atsisako svaigalų. Jie gyvena blaivų gyvenimą ir didžiuojasi tuo, o patekę į alkoholį vartojančią kompaniją veikia kitus teigiamai ne agituodami, o savo pavyzdžiu.

Seansus praveda aukštos klasės metodininkas V. Čepelov.

Comments are closed.