Kokias klaidas darome pirmojo pasimatymo metu?

Merginos su nekantrumu laukia pirmojo pasimatymo, tačiau, deja, neretai, persistengia ir pademonstruoja tai, ką norėtų nuslėpti. O kartais būna ir taip, kad dėl jaudulio pradeda elgtis taip, kaip įprastą dieną niekada nesielgia.

Taigi, štai ką turėtumėte apgalvoti prieš eidamos į pirmą ir jums itin svarbų pasimatymą.

Ne taip apsirengiame

Neretai merginos, prieš eidamos į pasimatymą, neriasi iš kailio nežinodamos, ką apsirengti. Nori ir ilgas kojas pademonstruoti, ir dailią krūtinę. Mieloji, tau teks apsispręsti. Pirmojo pasimatymo metu turi atrodyti kukliai, o svarbiausia – jaustis patogiai. Rinkis tuos drabužius, su kuriais jautiesi geriausiai. Idealiai tinka siaurėjantys džinsai ir ilgas megztukas. O jei nori demonstruoti kojas, pridenk krūtinę. Turi pasirinkti vieną kūno dalį ir ją pabrėžti. Jei tai krūtinė, pasipuošk masyviu kaklo papuošalu, jei kojos – trumpu sijonėliu ir ilgaauliais.

Ne tą šnekame

Sakoma, kad pavojingos temos yra šios: pinigai, religija, politinės pažiūros. Pirmojo pasimatymo metu venk pasakoti kiek uždirbti, nesidalyk mintimis, kad bažnyčioje buvai prieš, geriausiu atveju, penkerius metus ir prie puodelio kavos nekritikuok mūsų šalies prezidentės elgesio. Labai svarbu kalbėti ramiai, o temų – apstu, pradedant muzika, šokiais, filmais, draugais, augintiniais, technologijų pasiekimais ir pan.

Per daug išgeriame

Šampano ar vyno taurė dar niekam nesugriovė pirmojo pasimatymo, tačiau jei viso pasimatymo metu kaip nemačiusi mauksi šampaną ar alų, sukelsi vaikinui tik neigiamas emocijas. Kiekvienas vyras, žvelgdamas į merginą, žiūri į ją kaip į savo vaikų mamą, gyvenimo palydovę, o kuris vyras norėtų, kad jo dama smirdėtų alumi ir cigaretėmis?

Netaktiškai elgiamės

Labai svarbu elgtis paprastai, bet ne prastai. Nedaryk tau nebūdingų veiksmų. Jei iš prigimties kalbi greitai, nesistenk keisti kalbėjimo tempo. Jei vaikinas papasakojo labai jus prajuokinusį anekdotą, nepradėk žviegti prie stalo. Elkis santūriai, nusišypsok, pasakyk kažką šmaikštaus, bet neklykauk. Tikriausiai apie kosulį užsidengus ir sakyti nereikia, taip?