Ko žmonos tikisi iš vyrų?

Šiame sąraše rasite svarbiausius žmonų troškimus, kuriuos turėtų tikrove paversti kiekvienas geras vyras. Pastebėsite, kad žmonos nėra labai įnoringos – jos nori paprastų dalykų, kurie pagerina santykius šeimoje ir neleidžia užgesti jausmams.

Kiekviena žmona nori…

1. … girdėti žodžius: „Myliu tave“.

Visos moterys nori žinoti, kad yra mylimos. Kiekvieną dieną pakartoti du žodelius: -„myliu tave“ – tikrai nėra sunku. Savo jausmus galima parodyti ir apkabinimu ar bučiniu.

2. … kad ją supratų ir jai atleistų.

Klysti žmogiška. Nė vienas žmogus nėra tobulas. Jūsų žmona nusipelno atleidimo ir supratimo. Tik tada ji galės suprasti savo vyrą. Atleidimas yra santykių ir partnerystės esmė.

3. … pasikalbėti.

Pokalbiai su žmona nebūtinai turi būti tik apie vaikus ir jų auklėjimą. Kalbėtis galite ir turite apie viską, o svarbiausia – apie jausmus.

4. … kad jai vyras skirtų pakankamai laiko.

Žmona nuolatos laukia ir tikisi tų retų akimirkų, kai ji su mylimu vyru gali likti dviese ir mėgautis jo dėmesiu. Geriausia dovana žmonai – romantiška akimirka kartu.

5. … kad vyras dažniau sakytų „taip“.

Vyrams įprasta į bet kokį žmonos prašymą net nepagalvojus atsakyti neigiamai, o moterys taip mėgsta sulaukti atsakymo: „taip“.

6. … kad ją išklausytų.

Kiekviena moteris nori būti išklausyta ir išgirsta. O jei ji bus dar ir suprasta, moteris tikrai jausis laiminga.

7. … kad ją bučiuotų ir apkabintų.

Kaip dažnai pabučiuojate savo žmoną ar apkabinate? Darykite tai nuolatos. Neišsisukinėkite pasiteisinimais, kad šalia nuolat būna vaikai. Jiems tikrai patiks matyti vienas kitą mylinčius tėvus.

8. … kad vyras prisiimtų dalį šeimos atsakomybių.

Viena dažniausių konfliktų šeimoje priežasčių – buities rūpesčiai. Pasidalinkite pareigomis, padėkite vienas kitam ir išvengsite nereikalingų pykčių.

9. … kad leistų pailsėti.

Leiskite žmonai porą kartų per mėnesį pailsėti nuo vaikų ir namų ruošos. Leiskite jai pasirūpinti savo išoriniu ir vidiniu grožiu.

10. … kad ja rūpintųsi.

Dauguma vyrų yra įpratę rūpintis tik savimi, bet sukūrus šeimą reikia išmokti pasirūpint ir mylimais žmonėmis. Visos moterys mėgsta jausti vyro paramą ir palaikymą.