Ko vyrai gali pasimokyti iš moterų

Galbūt moterys ir vyrai iš tiesų yra tokie skirtingi, kad galime sakyti, kad vieni kilę Veneros, kiti – iš Marso. Tačiau tiek vieni, tiek kiti turi savų minusų ir pliusų. Šį kartą pateikiame 9 dalykus, kurių vyrai galėtų pasimokyti iš moterų.

1. Mokėjimo neslėpti emocijų. Moterys gali atvirai kalbėtis apie savo jausmus ir todėl lengviau supranta kito jausmus. Tuo tarpu vyrai mąsto daug racionaliau, todėl jiems sunkiau suprasti ne tik kitus, bet ir save. Vyrai turėtų išmokti neslėpti savo emocijų.

2. Daugiau galvoti apie kitus. Vyrai dažnai siekia asmeninės laimės ir šlovės. Tuo tarpu moterys yra linkusios stengtis dėl bendrų kokios nors socialinės grupės (šeimos, darbo kolektyvo ir panašiai) interesų.

3. Ištvermės. Nors moterys yra laikomos silpnosios lyties atstovėmis, dažnai jos yra daug ištvermingesnės nei vyrai. Juk vyrams baisu vien pagalvoti apie vizitą pas dantų gydytoją, o moterims tenka ištverti kur kas daugiau skausmo sukeliantį gimdymą. Moterys taip pat dažnai yra daug kantresnės, o tai joms padeda ištverti ir emocinius sunkumus.

4. Gebėjimo vienu metu daryti kelis darbus. Vyrai geba sutelkti dėmesį tik į vieną objektą. Tačiau moterų savybė gebėti vienu metu daryti net kelis darbus kartais tikrai praverčia.

5. Išmokti susidėlioti prioritetus ir laikytis savo plano. Moterys moka išlaikyti balansą tarp darbo ir šeimos. Labai svarbu mokėti elgtis taip, kad būtum vertinamas darbuotojas, tačiau taip pat neužsisėdėtum nuolat darbe ir rastum laiko savo šeimai.

6. Atsiprašyti. Net jei vyras žino, kad pasielgė netinkamai, jam labai sunku pripažinti savo klaidas ir ištarti tą nelemtą žodį „atsiprašau“. Moterys tai padaro kur kas paprasčiau.

7. Į seksą žiūrėti ne tik kaip į fizinį aktą. Seksas moterims reiškia kur kas daugiau nei tik fizinį veiksmą. Joms tai asocijuojasi su meile, jausmais, prieraišumu. Ir jos teisios, nes toks seksas dažnai yra kur kas malonesnis.

8. Nebijoti įsipareigoti. Tikriausiai nesuklysime pasakę, kad vyrai vengia įsipareigoti santykiuose. Tačiau ilgalaikiai santykiai suteikia daug daugiau džiaugsmo ir moterims, ir vyrams.

9. Savikritiškumo. Daugelis vyrų yra įsitikinę, kad jie visada teisūs. Tačiau kartais ir vyrams nepakenktų pamiršti savo egoizmą ir pagalvoti dar kartą, ar jie tikrai teisūs.

Comments are closed.