Ko neverta atleisti vyrui

Kartais noras išsaugoti santykius pasirodo stipresnis už asmeninės savigarbos jausmą, ir moterys atleidžia mylimajam net bjauriausius poelgius. Kaip sužinoti, kokiais atvejais galima atleisti, o kokiais tiesiog būtina padėti tašką santykiuose su vyru?

Dėl psichologinių ypatybių moterims lengviau leistis į kompromisus nei vyrams. Tai įrodė mokslininkai. Tačiau gana dažnai moterys perlenkia lazdą ir, tirpdamos iš meilės savo brangiausiajam, užmerkia akis, stengdamosi nepastebėti akivaizdaus jo grubumo ar trivialumo.

Kas įeina į vyriškų „nusižengimų“, kurių jokiu būdu negalima daryti, sąrašą?

Nepagarba

Kad santuoka išsilaikytų daugybę metų, o dar geriau – amžinai, vyras turi visada gerbti žmoną kaip moterį. Neleiskite jam keiktis jums girdint, laidyti nešvankius sąmojus, viešai flirtuoti su kitomis damomis, dovanoti gimtadienio proga puodus, vantas ar atvirukų rinkinį (jei tai nėra susiję su jūsų hobiu). Rankos pakėlimas, smurtas, įžeidimai ir laisvės suvaržymas – tabu. Jūsų atleidimą tokiais atvejais vyras suvoks kaip leidimą toliau taip elgtis. Užkirskite tam kelią

Melas

Nėra tokių aplinkybių, kur būtų pateisinami apgaulė ir melas žmogui, su kuriuo dalinatės lovą ir pusryčius, Melas atskiria partnerius vieną nuo kito. Jeigu apgaulė įsiskverbė į jūsų santykius, verta pamąstyti, ar jūs iš tikrųjų artimi vienas kitam. Jo apgaulės mastai čia neturi reikšmės. Tiesa ir tik tiesa turi sieti jus.

Tinginystė

Kai šeimoje atsiranda vaikų, moteris didžiąją savo laiko dalį priversta skirti vaiko auginimui ir išeina motinystės atostogų. Tokiais atvejais labai svarbu, kad vyras negulinėtų ant sofos, o aprūpintų šeimą. Jo nenoras kovoti su savo tinginiu gali neigiamai atsiliepti šeimos gerovei.

Egoizmas

Savimyla vyras nieko nedaro šiaip sau: bet kokioje situacijoje jis veikia atsižvelgdamas tik į savo naudą. Jei moteris atleis jam tai, reiškia, visą laiką jo gyvenime ji užims paskutinę vietą. O juk meilė būna tuomet, kai antrosios pusės interesai tampa svarbesni už savus.

Godumas

Kiekviena moteris trokšta jaustis geidžiama ir mylima. Gyvenant su šykščiu vyru tai praktiškai neįmanoma. Nė viena jos užgaida nebus patenkinta, o apie malonius siurprizus ir dovanas apskritai reikia pamiršti. Prieš atleisdamos savo mylimajam už jo godumą, susimąstykite: ar esate pasirengusios susitaikyti su šia jo savybe visam gyvenimui?