Ko nemėgsta moterys

Europos socialinių problemų instituto psichologai apklausė 10 tūkst. moterų įvairiuose Senojo žemyno regionuose ir išsiaiškino, kokios vyrų savybės ypač nervina moteris.

Rūpinimasis damos figūra

Moteris nemėgsta, jei vyras restorane jai užsako tik salotų, o pats kerta bifšteksą. Salotose mažai kalorijų, o moteriai, jo nuomone, reikia saugoti taliją.

Rūpinimasis savąja figūra

Sporto salėje ar dviračių treke – prašau, bet štai, kai atsisėdus už stalo prasideda “aš to nevalgau, tai kenkia mano sveikatai, čia cholesterolis, čia kancerogenai”… Moterims neimponuoja įkyrūs ir priekabūs vyrai.

Alus

Ne, ne pats alus, žinoma, o alus vyriškai: būtinai draugų kompanija, tuščių alaus butelių krūva, ir, svarbiausia, audringos jaunystės dainų dainavimas…

Spontaniškas seksas su kojinėmis

Į pliką vyrą nepriklausomai nuo eksterjero moteris reaguoja normaliai, bet plikas vyras su kojinėmis – tai jau baisu: moteriai praeina bet koks noras užsiiminėti seksu!

Nevalyta avalynė

Sakoma, kad vyras su firminiu kostiumu, bet purvinais batais panašus į pasipuošusį vargetą. O štai jei vyriškio drabužiai prasti, užtat batai blizga – vadinasi, prieš jus prastai apsirengęs milijonierius!

Kvapas iš burnos

Be komentarų. Nei guma, nei dantų pasta nepadės – reikėtų kreiptis į odontologą arba gastroenterologą, kuris ištirs tokio kvapo priežastis ir paskirs gydymą.

Kvailos dovanos

Į šią kategoriją gali patekti visi vyrai. Moterys sugeba gana greitai įvertinti savo partnerio piniginės galimybes ir supranta, kad briliantų nėra ko tikėtis. Užtat moterys norėtų, kad vyrai dažniau pasidomėtų, ką joms dovanoti…

Požiūris į pinigus

Moterys nemėgsta vyrų, kurie prieš vestuves nėra išlaidūs. Bet jos gali sprogti iš pykčio, kai nuosavas vyras pradeda švaistyti pinigus.

Vyras turi suprasti auksinį vidurį ir išmokti pinigus leisti išmintingai. Deja, 98 proc. moterų įsitikinusios, kad jie to daryti nemoka.

Aistringas atsidavimas

Vyras, aistringai atsidavęs kokiai nors idėjai, moteriai sukelia gailestį. Ypač jei ši idėja, jos manymu, yra beprotiška: badavimas, grūdinimasis, pašto ženklų rinkimas, lėktuvų modelių gaminimas, šlakus iš organizmo pašalinančio tarakonų antpilo gėrimas ir pan. Apskritai moterys norėtų, kad vyras turėtų kokį nors pomėgį, bet tik ne tokį beprotišką!