Keturi požymiai, kad vyras rengiasi kurti šeimą

Mančesterio universiteto (Didžioji Britanija) profesorės dr. Carol Morgan teigimu, kiekvieno vyro sprendimui atsisveikinti su savo viengungišku gyvenimu įtakos turi vienas iš pagrindinių veiksnių – jo biologinis ritmas, kuris ir apsprendžia šeimos kūrimo laiką. Jei moteris atidžiau stebėtų savo partnerį, tai gali viso labo iš keturių požymių nustatyti, ar jis jau pribrendo šeimyniniam gyvenimui.

Tyrėjų grupė apklausė 2,5 tūkst., 17-70 metų vyrų ir išsiaiškino, kad vyrams pirmas signalas, jog atėjo laikas kurti šeimą, būna, kai praeina noras lankytis mėgstamuose alaus baruose, striptizo, naktiniuose klubuose bei kitose panašiose pasilinksminimo vietose.

Kitas požymis, anot profesorės, vyro finansinė nepriklausomybė. Daugumos vyrų prioritetas paprastai būna finansinis stabilumas, o tik po to šeimos kūrimas.

„Jei vyras negali pats apmokėti visų savo gaunamų sąskaitų, tai kažin, ar jis panorės imtis atsakomybės ir už žmoną“, – teigė dr.C.Morgan.

Trečias požymis, kurį išsiaiškino tyrėjai, tai vyro noras tapti tėvu. Šį požymį nesunku atpažinti pagal tai, kaip jis su malonumu žaidžia su svetimais vaikais.

Ir ketvirtas požymis, kurį moteris lengvai pastebės, jei vyras pradeda elgtis su ja kaip sutuoktinis. T.y. pradeda planuoti bendrą ateitį, supažindina moterį su savo artimais draugais ir tėvais.