Kas išduoda širdžių ėdiką?

Jis žavus, patrauklus ir rodo jums dėmesį, bet… Įtariate, kad yra širdžių ėdikas… Galbūt jūs ir nenorėsite iš karto patikėti, kad jūsų „ponas tobulybė“ nėra jau toks idealus ir galbūt nė negalvoja apie rimtus santykius. Deja, anksčiau ar vėliau teks su tuo susitaikyti…

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia keletą patarimų, kaip pažinti širdžių ėdiką ir neįkliūti į jo spąstus.

Jis nuolat teisinasi. Vienas iš svarbesnių ženklų, kad jūsų draugas nėra linkęs įsimylėti ir vengia emocinių santykių yra tai, kad jis, atrodytų, viskam randa pasiteisinimą. Pavyzdžiui, jei jis atsijungia nuo savo paskyros socialiniame tinkle vos jūs tik prieinate arčiau nei metras, jis tikina, kad „išjungė kompiuterį, nes su jumis pabūti kur kas maloniau“. Nepaisant to, vėl prisijungia vos tik jūs nueinate toliau. Jei taip elgiasi ir jūsų vaikinas, būkite atidi. Galbūt jis tiesiog turi ką nuo jūsų slėpti?

Kartais jis tiesiog dingsta. Vienas iš ženklų, kad jūsų vaikinas nėra linkęs užmegzti artimų emocinių santykių, yra tas, kad dažnai jis yra fiziškai nepasiekiamas. Jei su jo balso paštu kalbatės dažniau nei su juo, sunerimkite. Galbūt jis kartais dingsta kelioms dienoms ar savaitėms, o tada teisinasi jums, kad tiesiog turėjo daug darbo ir negalėjo jums paskambinti? Jei būtent toks yra jūsų draugas, verčiau pradėkite ieškoti kito.

Jis visuomet labai paslaptingas. Susitikinėjate jau kelis mėnesius ir vis dar beveik nieko nežinote apie „poną idealųjį“? Jei taip, tuomet kažin, ar jis svajoja apie artimus santykius. Tokie vyrai ypač vengia kalbėti apie ateitį ir akivaizdžiai išsisukinėja nuo atsakymų, jei paklausiate ko nors apie jo asmeninį gyvenimą. Jis taip pat greičiausiai beveik nesidomi jūsų asmeniniu gyvenimu – o kam, jei esate tik laikini pakeleiviai vienas kito kelyje…

Jis – egoistas. Jei jūs susitinkate tik tuomet, kai jis to nori, ir jis niekada nepakeičia savo planų dėl jųdviejų susitikimo, atvirai sau pripažinkite, kad greičiausiai jis – širdžių ėdikas. Žinoma, jis turbūt meiliai su jumis elgiasi ir sako jums įvairiausius komplimentus. Tačiau pagalvokite, ką išduoda jo veiksmai. Ar tikrai vyras, kuris randa jums laiko tik tuomet, kai jam to reikia, yra pasiryžęs su jumis užmegzti rimtus santykius? Be to, jei jis jums užsimena, kad nenori skubinti įvykių, beveik nėra abejonių, kad jis nėra linkęs kurti rimtų santykių.

Jis niekada nieko neplanuoja. Vyrai, kurie vengia emocinio prisirišimo, niekada neduos jums galutinio atsakymo, nes… jie tiesiog nieko neplanuoja. Jis teigia, kad tiesiog gyvena šia akimirka, dažnai vėluoja arba pažadėjęs atvažiuoti galiausiai apskritai nepasirodo. Jei užduodate jam kokį nors klausimą, jis atsako žodžiais gal, turbūt, arba visada su viskuo sutinka – tam, kad jūs nusiramintumėte ir nekamantinėtumėt jo.

Jis pats negali suskaičiuoti, kiek merginų yra turėjęs. Širdžių ėdikai dažniausiai nesiskundžia moterų dėmesiu. Jie taip pat retai kada kurią nors atstumia – juk kuo daugiau, tuo geriau. Blogiausia tai, kad tokie vyrai nesigėdija turėti ir po kelias moteris vienu metu. Jei jis ilgą laiką ruošiasi išsiskirti su žmona, bet vis tiek su ja gyvena, ar vis žada palikti draugę, pripažinkite, kad jis tiesiog žaidžia jūsų jausmais ir artimų santykių neieško.

Jis dažniau jums rašo žinutes nei skambina. Pagalvokite, juk tai labai patogu – parašai žinutes kelioms merginoms ir eini į pasimatymą su ta, kuri atrašo. Ypač reiktų sunerimti, jei jūs sutinkate su jo pasiūlymu, o jis staiga ima išsisukinėti ir skųstis netikėtai atsiradusiais kitais planais. Galbūt tiesiog nebuvote pirmoji, kuri sutiko…