Kas iš tiesų svarbu santuokoje

Kiekviena santuoka nuolat patiria išbandymų, su kuriais turi susidoroti, jei abu partneriai nori išsaugoti santykius. Daugelis žmonių svajoja apie tokį sutuoktinį, kuris ideliai tinka jam (ar jai), ir nusivilia, kai paaiškėja, kad mylimasis (ar mylimoji) turi tokių charakterio bruožų, su kuriais reikės susitaikyti, kad ir kaip nesinorėtų. Tačiau ar tikrai kiekvienas mūsų visada padarome viską, kad patys būtume idealūs partneriai?

Pateikiame keletą dažniausių daugelio žmonių svajonių, koks turėtų būti idealus sutuoktinis ar sutuoktinė. Galbūt jūsų antroji pusė svajoja apie tą patį?

Idealus vyras:

Idealus vyras tas, kuris dvi valandas nekalba apie tai, kiek daug vyrų pasaulyje patyrė širdies smūgį kasdami sniegą kieme, ar kiek mažai pasaulyje vyrų, kurie taip dažnai namuose plauna indus (tarsi tai būtų ne jo namai!), kaip jis. Geras vyras tiesiog paima ir nukasa sniegą bei išplauna indus. Jis rūpinasi savo namais.

Kai jūs ruošiatės važiuoti į svečius, jis niekada su pašaipa neklausia: „Tu ką, tikrai šitai dėvėsi?” Jei moteris jau apsirengė, juk akivaizdu, kad taip. Galbūt ironiją reikėtų pakeisti į komplimentus? Juk šiai moteriai jūs pasižadėjote būti iki mirties ir varge, ir skurde!

Jis savo žmoną kartais apkabina ir pabučiuoja be jokios priežasties. Kartais moterys nori paprasčiausios platoniškos meilės, juk ne viskas visada turi baigtis lovoje.

Jis gina ir palaiko ją kitų akivaizdoje, net jei pats galvoja kitaip ir net jei ji pykstasi su jo mama. Tvirta santuoka ta, kai vyras ir žmona yra artimiausis žmonės vienas kitam visame pasaulyje.

Ideali žmona:

Kad kai kitą kartą jis su savo vaiku žais sniego karą, ji jam primintų, koks jis geras tėtis, o ne rėktų visa gerklę „nesužeisk vaiko“. Argi tėtis gali ką nors blogo padaryti savo vaikui?

Ji dažnai jam primena, kad vaikai, šuo ir pagalvės lovoje yra antroje vietoje po jo. Miegamasis – tai jūsų abiejų intymi vieta.

Ji leidžia savo vyrui prie šeimos poreikių prisidėti daugiau nei tik leisti pasirašyti po sąskaitomis. Patikėkite, jis nori jaustis reikalingas.

Ji moka parodyti, kad jis padovanojo jai pačią geriausią dovaną Kalėdų proga. Juk jis taip ilgai jos ieškojo! Ji vertina jį už viską ir moka parodyti dėkingumą ir švelnumą.

Kad vyras bent kartais galėtų tiesiog ramiai pasižiūrėti „Naša raša“ ir pasijuokti iš paprastų pokštų be jos burbėjimo.