Kaip sužavėti cinikę

Sužavėti pirmą kartą įsimylėjusią aštuoniolikmetę nėra labai sunku – keli komplimentai, gėlės, ir ji tiki jūsų meile. Tačiau kaip sužavėti moterį, kuri jau ne kartą yra nusivylusi santykiais ir vyrais nebepasitiki?

Niekada jai nesakykite banalių komplimentų. Juk pasakyti, kokia ji graži, galėtumėte kiekvienai moteriai. Tokie komplimentai nusivylusiai meile moteriai išduoda, kad jūs norite ją nusitempti į lovą ir daugiau nieko. Sakykite komplimentus, kurie būtų skirti tik jai. Sunku tokį sugalvoti? Artimiau ją pažinkite – kokia ji? Pasakykite jai, kodėl ji jums patinka. Galbūt ji protinga? Gal seksuali? O gal turi puikų humoro jausmą?

Ji puikus žmogus, tačiau manote, kad per mažai skiria dėmesio savo išvaizdai, kad dažniau turėtų nueiti į kirpyklą ir numesti bent penkis papildomus kilogramus? Jei norite ją sužavėti, nekomentuokite jos trūkumų. Kiekviena moteris nori, kad vyras ją priimtų tokią, kokia ji yra.

Be to, jei ji jau yra nusivylusi meile, greičiausiai mano, kad visiems vyrams rūpi tik moters išvaizda ir visai nerūpi ji pati kaip asmenybė. Todėl jei pradėsite komentuoti jos išvaizdos trūkumus, ji pagalvos, kad jūs toks pats „kaip visi vyrai“, tuomet jūsų šansai pavergti šios moters širdį labai sumažės.

Kai ji ims jumis pasitikėti, galėsite jai pasiūlyti užsirašyti į sporto klubą ar padovanoti dovanų kuponą į grožio saloną. Tačiau kad ir kiek laiko būtumėte praleidę kartu, nepamirškite, kad kalbėdamas apie jos išvaizdos trūkumus kartu turite pasakyti ir tai, kad jūs ją mylite ir mylėsite visokią, ir kad jos išvaizdos pasikeitimų norite dėl jos pačios, kad ji būtų sveika ir laiminga žiūrėdama į veidrodį, o ne dėl savęs. Jei moteris jaučia, kad jums kyla problemų dėl jos išvaizdos, anksčiau ar vėliau ji nutrauks santykius su jumis.

Parodykite jai, kad esate subrendęs vyras. Neflirtuokite prie jos su kitomis moterimis, nesirūpinkite savo automobiliu labiau nei ja, kalbėkitės su ja apie politiką, aktualijas, mėgstamas knygas. Moteris, kuri neturi santykiuose patirties, gali atleisti kai kuriuos vyro trūkumus (pavyzdžiui, tai, kad jis rūpinasi savo automobiliu labiau nei ja) ir šventai tikėti, kad jis kada nors pasikeis. Tačiau moteris, turinti neigiamos patirties santykiuose, puikiai žino, kad santykiai su nesubrendusiu vyru pareikalaus iš jos daug kantrybės ir pastangų. Patikėkite, tokia moteris verčiau liks viena nei užmegs santykius su dideliu vaiku.

Jai patinka teatras? Pakvieskite ją į spektaklį! Žinoma, galite pakviesti ją į svečius ir nueiti pas ją į svečius, tačiau jei norite palikti įspūdį, nusiveskite ją į restoraną ar koncertą.

Subrendusios moterys vertina vyrus, kurie yra savarankiški. Jei vis dar gyvenate tėvų namuose iš socialinės pašalpos, greičiausiai nesudominsite jos. Turėkite savo gyvenimo tikslą, tuomet ji žinos, kad šalia jos yra aistrą gyvenimui jaučiantis optimistas, su kuriuo ne tik smagu, bet kuris visada išties pagalbos ranką, kai to reikės.