Kaip susigrąžinti buvusį partnerį?

Norite susigrąžinti buvusį partnerį, bet nežinote, ko imtis? Štai keli patarimai, kaip galite atgauti mylimą žmogų, jei jo jausmai jums neatvėso. Net ir geriausi patarimai negali įžiebti meilės, o laimingiems santykiams reikia dviejų asmenų, pasirengusių puoselėti švelnius jausmus.

· Įrodykite, kad pasimokėte iš ankstesnių savo klaidų. Nesitikėkite, kad jums pavyks susigrąžinti buvusį partnerį, jei elgsitės kaip anksčiau. Jums nereikia paklusti visiems partnerio norams, bet būtina ieškoti kompromisų, jei jūsų elgesys skaudina mylimą žmogų. Taip pat nebijokite prisipažinti suklydęs, jei suprantate padaręs klaidą ir įrodykite partneriui, kad galite klaidų nebekartoti. Stenkitės, kad už jus kalbėtų ne žodžiai, o veiksmai.

· Priminkite buvusiam partneriui, už ką jus pamilo. Rutina, buities rūpesčiai, nedideli kivirčai dažnai išskiria poras, nes partneriai pamiršta už ką pamilo ir vertino vienas kitą. Priminkite mylimam žmogui, už kokias savybes jis jus pamilo ir parodykite, kad nepasikeitėte. Prisiminkite gražiausias judviejų gyvenimo akimirkas ir be pykčio prisiminkite konfliktų priežastis. Dabar jums gali pasirodyti, kad pykdavotės dėl niekų.

· Stenkitės išklausyti partnerį ir jam padėti. Romantiški santykiai nėra vien tik meilė ir aistra, santykių pagrindą sudaro partnerystė. Jei skyrybas paskatino per menkas jūsų dėmesys partneriui, nemokėjimas ar nenoras išklausyti ar padėti, verta pasikeisti. Negalite reikalauti palaikymo, jei patys nepalaikote savo mylimo žmogaus.

· Užsitarnaukite draugų simpatiją. Susigrąžinti buvusį partnerį sunku, ypač jei jis pyksta ir stengiasi išvengti susitikimo. Tačiau jis tikriausiai leidžia laiką su draugais. Jei draugai nuolatos kartos, koks teisingas žingsnis buvo išsiskyrimas su jumis, susitaikyti bus sunku. Tačiau jei draugai jus minės geruoju, buvęs partneris gali apsvarstyti galimybę su jumis pasimatyti ar net susitaikyti.

· Pasidalinkite prisiminimais. Prisiminimai nepaprastai galinga priemonė, padedanti susigrąžinti buvusį partnerį. Prisiminimai padeda atkurti gražiausias ir svarbiausias kartu praleistas akimirkas.

Prisiminkite, kokia veikla užsiimdavote kartu ir pasistenkite ją atgaivinti. Bendra veikla suartina partnerius ir paverčia juos ne tik meilužiais, bet ir bičiuliais. Kartu praleistas laikas sužadins prisiminimus ir jausmus.

Pasirūpinkite savimi. Skirkite laiko sau: išvaizdai ir pomėgiams. Jei puikiai atrodysite, jus sups nauji pažįstamai, turėsite naujos patirties – patrauksite buvusio partnerio dėmesį.

Tiesiai atskleiskite savo tikslus. Neslapukaukite, tiesiai pasakykite buvusiam partneriui, kad trokštate jį susigrąžinti. Nesitikėkite, kad buvęs partneris jūsų tikslus supras savaime. Taip pat nelaukite, kol jūsų partneris parodys iniciatyvą, nes taip gali ir nenutikti.

Ar tikrai norite susigrąžinti buvusį partnerį? Nuoširdžiai atsakykite sau į klausimą: ar tikrai norite susigrąžinti buvusį partnerį? Galbūt tiesiog jaučiatės pasimetę ir nenorite būti vieni. Siekite susigrąžinti buvusį partnerį tik jei tikite jūsų santykių ateitimi.

Comments are closed.