Kaip rasti moterį rimtiems santykiams?

Jau seniai svajojate surasti tą vienintelę, sukurti šeima ir susilaukti vaikų, tačiau jūsų kelyje pasitaiko tik tos moterys, kurių negalite įsivaizduoti šalia savęs po dvidešimties metų. Galbūt jūs tiesiog atkreipiate dėmesį ne į tas moteris, o tos, kurios mielai sutiktų su jumis kurti jaukų šeimos kampelį, lieka nepastebėtos?

Jei svajojate apie ilgalaikius santykius, niekada nenuleiskite rankų. Juk sakoma, kas ieško, tas randa. Galbūt jums nesiseka tik dėl to, kad kreipiate dėmesį ne į tuos dalykus? Pateikiame kelis patarimus, kaip greičiau surasti tą vienintelę, jei svajojate apie rimtus santykius:

1. Suteikite moteriai šansą, net jei ji jums neatrodo graži. Taip, vyrai myli akimis, tačiau nesusikoncentruokite tik ties moters išvaizda. Galbūt daugybę moterų kaip potencialias antrąsias puses jūs atmetate tik dėl to, kad jos jums neatrodo patrauklios. Žinokite, kad kartais pasitaiko, kad labai negraži moteris tampa gražiausia pasaulyje, kai tik pamilstame jos vidų. Patikėkite, grožis tikrai nėra harmoningų santykių rodiklis.

2. Ieškokite moters, kuri turi panašų humoro jausmą. Jūsų išrinktoji turi suprasti jūsų juokelius, o jūs – jos. Panašus humoro jausmas gali labai suartinti, ir atvirkščiai – jei nesuprantate vienas kito juokų, tarp jūsų gali kilti daug nesusipratimų.

3. Būkite tokiu, apie kurį jūsų svajonių moteris svajoja. Juk jei ieškote princesės, pats turite būti princas, ar ne? Įsivaizduokite savo svajonių moterų. Apie kokį vyrą ji galėtų svajoti? Pasistenkite tapti tokiu vyru.

4. Ieškokite jos tinkamose vietose. Kaip manote, kokiose vietose mėgtų lankytis jūsų svajonių moteris? Lankykitės tose vietose. Ar tikrai manote, kad moteris, kuri svajoja sukurti šeima ir ieško rimtų santykių, linksmintųsi naktiniame klube iki paryčių? Tuomet kodėl ten jos ieškote?

5. Nesusitikinėkite su moterimis, jei kardinaliai skiriasi jūsų požiūris į gyvenimą. Pavyzdžiui, jei ji svajoja padaryti karjerą ir nenori turėti vaikų, o jūs ieškote tos, kuri sutiktų rūpintis namais ir pagimdytų jums mažiausiai penkias atžalas. Priešingybės traukia, todėl tokie santykiai gali būti labai romantiški, tačiau niekur jie neveda. Tad kam gaišti savo laiką?

Comments are closed.