Kaip pasiruošti pasimatymui per 10 minučių

Įsivaizduokite situaciją – per pietų pertrauką nuėjote papietauti į netoli darbo esančią kavinukę, o čia netikėtai prie jūsų priėjo simpatiškas vyriškis ir pakvietė šį vakarą jūs į pasimatymą. Tačiau jūs neturėsite laiko grįžti namo ir kaip reikiant pasiruošti pasimatymui. Tik nereikia panikuoti ir išeiti anksčiau iš darbo – pateikiame 9 patarimus, kaip pasimatymui pasiruošti per 10 minučių.

1. Įvertinkite save veidrodyje. Įvertinti save veidrodyje ir pataisyti tai, ką reikia. Užtruksite ilgiausiai pusantros minutės. Tiek laiko jums pakaks, kad pataisytumėte persisukusį sijoną, palaidinės apykaklę, nusivalytumėte batus ir įsisegtumėte auskarus.

2. Skirkite laiko veidui. Jums nereikia gausybės kosmetikos priemonių, jei norite pasiruošti pasimatymui. Pakaks drėgnų servetėlių. Nusivalykite nubėgusį rytinį makiažą ir esate beveik pasiruošusi pasimatymui! Tai jums užtruks daugiausia pusantros minutės.

3. Paryškinkite akis. Blankus dieninis makiažas netinka pasimatymui. Paryškinkite akis akių pieštuku, o jei turite ir akių šešėliais, pasidarykite dūminį makiažą. Jei paskubėsite, tai užtruks vos pusantros minutės!

4. Nepamirškite skaistalų. Šiek tiek birios veido pudros bei skaistalų ir atrodysite visiškai pasiruošusi pasimatymui su patraukliu vyriškiu. Užtruksite daugiausia apie minutę.

5. Pasirūpinkite šukuosena. Nuleiskite galvą žemyn, pavelkite plaukus ir ties šaknimis papurkškite plaukų laku. Atsiloškite atgal ir baikite formuoti šukuoseną. Taip vizualiai padidinsite plaukų apimtį ir atrodysite puikiai, o užtruksite juokingai trumpą laiką – vos apie dvi minutes.

6. Išsivalykite dantis. Šis žingsnis yra labai svarbus, kai ruošiatės į pasimatymą, tad jokiu būdu jo nepraleiskite. Skirkite tam pusantros minutės. Puiku, jei turite ir dantų skalavimo skysčio.

7. Paryškinkite lūpas. Nereikia naudoti ryškių lūpų dažų – prie dūminio makiažo puikiai tiks neryškus lūpų blizgis. Užtruksite vos pusę minutės.

8. Dar kartą žvilgtelkite į veidrodį. Jūs jau beveik pasiruošėte pasimatymui, tačiau dar kartelį turėtumėte įvertinti bendrą vaizdą veidrodyje. Atrodote nuostabiai? Puiku! Tik nepamirškite nusiplauti rankų.

9. Nusišypsokite. Jūs juk einate į nuostabų pasimatymą, kuriam pasiruošėte per 10 minučių!