Kaip nederėtų elgtis vienišai moteriai

Kiekvienai merginai ar vienišai moteriai ateina gyvenimo momentas, kai jai nusibosta vaikščioti į klubus ir flirtuoti su nepažįstamais. Ji ima ilgėtis jaukaus namų židinio ir šeimyninės laimės.

Psichologai teigia, kad nemažai vienišų moterų lieka vienos tik dėl netinkamo elgesio ir nuostatų. Išvaizda ir charakteris dažnai vaidina tik antrinį vaidmenį.

Kad neliktumėte vienos, verta įsidėmėti tipiškas kitų moterų klaidas ir jų nekartoti.

1. Pirmiausia atsikratykite minties, kad galite būti neverta meilės ir niekada netapsite laiminga. Tokia mintis įsismelkia ilgam ir tampa pragaištinga: ji atsispindi akyse, žodžiuose, elgsenoje. Prisiminkite, kad viskam savas laikas! Patikėkite savimi, bendraukite su įdomiais žmonėmis, tobulėkite.

2. Atsisakykite įnirtingų vyro paieškų. Nežiūrėkite į kiekvieną sutiktą vaikiną ar vyrą kaip į potencialų partnerį. Stipriosios lyties atstovai nemėgsta, kai kas kėsinasi į jų laisvę. Jūsų aktyvumas ir įkyrumas atgrasys bet ką. Atsipalaiduokite ir bendraukite su vyrais natūraliai, kaip lygi su lygiais. Suteikite jiems galimybę patiems susidomėti jumis ir žengti pirmąjį žingsnį, o ne atvirkščiai.

3. Prisiminkite Omaro Chajamo žodžius: „Geriau būti vienam, nei kartu su bet kuo!“ Nesileiskite į intymius santykius su pirmu pasitaikiusiu tik tam, kad atsikratytumėte vienatvės jausmo. Išdidumas puošia moterį. Nepulkite vyrui ant kaklo, ypač jei dar neįsitikinote, kad jis jums iš tikrųjų patinka.

4. Troškimas gauti gražų, turtingą, protingą ir pati šauniausią vyrą kartais pražudo vienišas moteris. Vadovaudamosios tokiais kriterijais, jos atstumia visus be išimties vyriškos lyties atstovus. Ir lieka vienos. Verčiau jūsų išrinktasis nebus madų žurnalo modelis ar naftos magnatas, užtat jis gali mylėti jus, rūpintis ir likti ištikimas.

5. Nesistenkite tapti vyrui drauge visiems gyvenimo atvejams. Neretai merginos geria ir rūko vyriškoje kompanijoje tik todėl, kad būtų šalia savo išrinktojo. Nors jūsų draugui iš pradžių gali tai patikti, jis neskubės užmegzti su jumis rimtų ryšių. Išlikite moterimi visose situacijose, tuomet vyras atkreips į jus dėmesį.

6. Neužsidarykite vakarais vienos namuose. Susitikinėkite su draugais, sportuokite, keliaukite, lankykitės vietose, kur galima susipažinti su žmonėmis.

7. Nevertinkite visų vyrų vienodai ir nebūkite iš anksto skeptiškai nusiteikusios. Net jei anksčiau patyrėte skriaudą ir nuoskaudas, tai nereiškia, kad kiekvienas vyras pasielgs taip pat. Aišku, reikia vengti tų pačių klaidų, bet neverta žiūrėti į visus vyrus kaip į priešus.

Klaidų, kurias daro vienišos moterys, nemažai. Jei iki šiol jums nesisekė, nenusiminkite, juk visada galima pradėti iš naujo. Svarbiausia mylėti save ir tikėti, kad jūsų gyvenimo draugas kažkur šalia. Tada ir sutiksite jį visai netikėtai.

Comments are closed.